Hvordan man kan lytte til lydbøger

September 14

Hvordan man kan lytte til lydbøger

Hvis du er en ivrig læser, men har ikke været i stand til budget så meget tid som du gerne vil læse bøger, "Læs" på farten ved at lytte til lydbøger. En lydbog er en lydoptagelse af en bog, ofte læse af forfatteren eller af en skuespiller eller en gruppe af aktører. Lytte til lydbøger optaget på kassettebånd, cd'er eller MP3-filer ved hjælp af en audio-afspiller eller en computer, som typisk leveres med gratis audio-afspilning software forudinstalleret.

Instruktioner

• Sæt en lyd-bog, der er optaget på et kassettebånd i en kassette lydafspiller, som en standalone-enhed, der kører fra AC nuværende, en bærbar enhed, at de lytter til med øretelefoner eller en båndoptager tilsluttet et stereoanlæg eller installeret i bilen. Tryk på knappen "Afspil" at lytte til lyd-bog. Tryk på "Stop"-knappen for at stoppe, og tryk på "Fremad" eller "Tilbage" knapper at springe fremad eller bag i tape som nødvendigt.

• Indsætte en CD med en optagelse af en lyd-bog i et hjem CD player, en CD dæk i instrumentbrættet i bilen eller en bærbar CD-afspiller. Tryk på kontrolknapperne at spille en lyd-bog, pause eller stoppe det eller springe fremad eller bagud. En lyd-bog på en CD kan være formateret, så hvert spor er et enkelt kapitel, hvilket betyder, at du kan gå videre til det næste kapitel ved at trykke på knappen fremad. Sætte lydbog CD i det optiske drev i computeren, og bruge den gratis, pre-installeret musik-spiller program (Windows Media Player eller iTunes på en Mac) til at lytte til lyd-bog.

• Download MP3 filer på en lyd-bog fra et websted på internettet, enten gratis offentlige domæne lydbøger, eller dem, du køber fra en butik eller rip en lydbog CD til MP3s. lytte til dem på din computer med en gratis, pre-installeret audio-program såsom iTunes eller Windows Media Player, eller overføre dem til en bærbar MP3 afspiller og lytte til dem gennem hovedtelefonerne, uanset hvor du går. Nogle bærbare MP3-afspillere vil huske punktet i audio book når hvor du stoppede afspilningen eller slukket enheden, så næste gang du tænder den, du kan begynde at lytte lige hvor du slap.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com