Hvordan du ændrer brændstofpumpe på en 2000 Chevy 1500

September 21

Chevrolet C/K 1500 er en linje af full-size pickup trucks foretaget fra 1960 til 2000. Et "C" designator angiver en 2-dørs køretøj og en "K" designator angiver en 4-dørs bil. "1500" betegnelse angiver, at det er en 1/2-ton lastbil. 2000 Chevy 1500 har en brændstof pumpe modul inde i brændstoftanken, der indeholder en brændstofpumpe og andre brændstoffer systemkomponenter. Ændre brændstofpumpen på dette køretøj derfor kræver at du fjerner brændstoftanken og brændstofpumpen er adskilt fra resten af modulet brændstof pumpe.

Instruktioner

• Fjern kablet fra batteriets negative terminal med en topnøgle. Løsne fyldstof cap på brændstofbeholderen og forbinde en brændstof trykmåler til brændstof pres ventil på brændstof jernbane. Placere bløder slange til trykmåleren brændstof i en benzin-godkendt container. Åbne ventilen på brændstof trykmåler at dræne brændstof ind i beholderen. Fjern brændstof trykmåler fra brændstof pres ventil.

• Dræn brændsel fra brændstoftanken og Fjern brændstof linjer fra brændstoftanken. Støtte brændstoftank med en jack holder og afbryde bolt til brændstoftanken bevarer rem med en topnøgle. Lavere brændstoftanken halvvejs til jorden. Fjerne seletøj klippet på tværs medlem på undersiden af køretøjet og fjern de elektriske stik til brændstoftanken. Lavere brændstoftanken helt og fjerne det fra køretøjet.

• Dreje på låseringen på brændstof afsender forsamling mod uret med en brændstoftank, sender enheden skruenøgle. Frigøre den låseringen og Fjern brændstof afsender samling og forsegle fra brændstoftanken. Kassér seal. Trække si brændstoffer fra brændstof afsender forsamling og kassér brændstof si. Ren overfladen af brændstoftanken omkring montering området for brændstof afsender forsamling.

• Afbryde den elektriske stik til brændstofpumpen. Frigøre fastholde klippet for den elektriske stik på brændstof niveauføleren og afbryde den elektriske stik. Klem tangs på fastholdelsesfaktorer klippet for brændstof niveauføleren og afbryde brændstof niveauføleren fra brændstofpumpen. Fjern brændstof pres sensor fra brændstofpumpen.

• Installer den nye brændstofpumpe ved at udføre trin 2 til 4 i omvendt rækkefølge. Forbinde en nye brændstof si til brændstofpumpen ved at skubbe det ind i bunden af brændstofpumpen indtil brændstof sien er helt sidder. Sikre at si ikke forstyrrer bevægelse af float arm. Installere en ny tætning på brændstoftanken. Stramme montering bolte på brændstoftank rem til 30 fod-pund med en momentnøgle.

• Refill brændstoftanken og fastgør fyldstof cap på brændstoftanken. Tilslut kablet til den negative terminal på batteriet. Drej tændingen to sekunder, så slå det fra i 10 sekunder for at presse brændstofsystem. Drej tændingen og kontrollere brændstofsystem for utætheder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com