Sådan køber en brugt fladskærms-TV

June 26

Købe en fladskærm TV kan være en skræmmende eventyr især da de er en kæmpe investering. Heldigvis kan du ofte finde gode tilbud på forsigtigt brugte fladskærme gennem forskellige forskellige veje. Besparelser kan ofte betyde forskellen mellem overkommelige og ud af rækkevidde. Der er vigtige faktorer for at huske, når du køber brugt fladskærms-tv - Følg disse tips til at hjælpe dig med at finde den bedste handel derude.

Instruktioner

• Vælg din metode - der er flere måder du kan finde brugte tv, men jeg vil fokusere på de to mest populære. Disse to muligheder er eBay og rubrikannoncer. Begge har deres positiver og deres negativer, men begge er fremragende kilder til at købe en brugt fladskærms-TV for billige!

• EBAY Søg vilkår-eBay er en glimrende mulighed, fordi du kan muligvis få en produktgaranti på dit køb. Når du søger for dit brugte fladskærms-TV skal du bruge passende søgetermer. Oplyse din ønskede mærke, hvis nogen, størrelse (normalt angivet som "40 tommer" eller "37" "), LCD eller Plasma, og om du vil have fuld HD (1080 p) eller standard (720 p). Disse vilkår er stor begynder at indsnævre dine søgeresultater.

• EBAY produkt/sælger - hvis du har fundet flere sælgere, der sælger brugte fladskærms-TV, som du vil kontrollere deres statistik. Henvise til deres feedback rating som en ressource for pålidelighed. Har de stor ros i deres feedback? Sælger de ofte? Er de en ny konto? eBay har en fortrinlig ratificere ordning og legende - henvise til det, hvis du har spørgsmål om sælgerens kvalitet.

• EBAY sælger løfter - efter at have evalueret de sælger ratings, tage et kig på shipping og pengene tilbage lovede. Er din brugte fladskærm TV vil være en pengene tilbage garanti? Hvilken slags forsikring tilbydes på shipping? Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt forsendelsen kan returneres, hvis det er beskadiget under forsendelsen, eller hvis det er ikke i den konditioneret lovet - kontakt sælgeren før at sætte i et bud. Hvis du føler dig tryg med køb og forsendelse vilkår, kan du have fundet den perfekte brugte fladskærms-TV for billige!

• RUBRIKANNONCER CHECK - klassificeret annoncer, kan om online eller i avisen, være lidt mere fragmentariske kun fordi du ikke kan få den kvalitetsgaranti at du ville gøre med eBay. Hvis du vælger denne metode sørge Se du fladskærms-tv i aktion. Kontroller ledninger er alle originale, fjernbetjeninger er der og andet tilbehør, der kan være nødvendige for at køre tv. Bede om at se TV-arbejde - kontrollere, at der er ingen defekt pixel (ingen døde pletter i TV - selv super lille dem kan være dyre at reparere) og sørg for at lytte til lyden. Lad den køre i et par minutter for at sikre det ikke mislykkes efter et stykke tid.

• RUBRIKANNONCER løfter - tale det over med sælgeren og lad dem vide, at du gerne vil have lidt tid til at bruge TV'et. Spørge, hvis de vil tilbyde en 'anvendte fladskærms-fjernsyn prøveperiode'. Hvis de finder det urimeligt, kan det ikke være grund til alarm. Check at se, hvis fabrikanterne garanti er omsættelig, eller hvis den oprindelige butik købe garanti vil skifte til dit navn efter købet. Hvis efter kontrol alle oplysninger du stadig føler dig tryg med køb - kan du har fundet din perfekte brugte fladskærms-fjernsyn!

Tips & advarsler

  • Altid gøre din due diligence, når de køber alle brugte elektronik. Ikke gøre forretninger med en person eller enhed, som du ikke har tillid.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com