Hvordan man kan låse en Nokia 6555 Cell Phone

December 31

Hvordan man kan låse en Nokia 6555 Cell Phone

Cell phone luftfartsselskaber låse ofte deres mobiltelefoner til at holde brugere loyale til virksomheden. Det er en udbredt misforståelse, at frigøre en telefon på egen hånd er en ulovlig aktivitet. Ved at frigøre din Nokia 6555, vil du kunne bruge et SIM-kort fra et andet flyselskab på din mobilenhed. Dette giver dig mulighed for at vælge en transportvirksomhed, du ønsker.

Instruktioner

• Adgang til en hjemmeside, der genererer låse op koder til Nokia-telefoner. (Se ressourcer)

• Bestemme din mobiltelefon nummer, IMEI (International Mobile udstyr identitet), som er normalt findes under batteriet, ved at fjerne bagcoveret af telefonen. En anden måde at finde ud af IMEI-nummeret er ved at skrive "* #06 #" på din mobiltelefon. IMEI-nummeret ser noget lignende "356271010217070". Men det er forskellige for hver mobiltelefon.

• Indtast modelnummeret, IMEI-nummer og producenten (som er Nokia) på hjemmesiden. Du kan også være nødvendigt at indtaste din mobiltelefon netværk og land. Du vil derefter blive forsynet med en række koder, der kan se noget lignende "#pw + 555 979 507 5 + 1 #".

• Fjern bagcoveret af din Nokia 6555 og tage batteriet ud. Skub SIM-kortet og sæt batteriet tilbage inde. Nu Tænd telefonen.

• Indtaste den genererede kode, når du ser meddelelsen "Indsæt SIM-kortet" på Nokia 6555 telefonens skærm. Opbevare prøver hver kode indtil se meddelelsen "Begrænsning off". Men husk på at ved at indtaste koden forkert fem gange, du ikke vil være i stand til at låse telefonen og bliver nødt til at tage telefonen til en mobiltelefon operatør.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com