Behøver jeg en Surge Suppressor?

November 27

Behøver jeg en Surge Suppressor?

Institute of Electrical og elektronik ingeniører udgivet sin første sæt standarder for overspændingsbeskyttere i 1966, kaldet IEEE 587. Udvidet og omdøbt til IEEE C62.41, fungere disse standarder stadig som den endelige industri guide til surge suppressor design og brug. Det er blevet stadig mere afgørende at bruge overspændingsbeskyttere som fremskridt i teknologi anvender mindre, mere følsomme kredsløb.

Formål

Overspændingsbeskyttere opfange pigge, overspænding og underspændinger i den elektricitet, går gennem dem. Spikes er ekstremt korte pulser af mindre end tre nanosekunder i længden, men overspænding er bælgfrugter varig tre nanosekunder eller længere. Lynnedslag rangerer som den mest almindelige kilde til skadelig overspænding, men din husstand spænding svinger hele dagen. Overspændingsbeskyttere kan også forebygge skader, kaldet underspændinger, forårsaget af spænding dråber i din indgående elektriske feed.

Overspænding

Power overspænding kommer i to hovedtyper. En ekstern bølge ind dit hjem eller forretning kredsløb fra de vigtigste elledninger, som et lyn lyn eller et funktionssvigt elektrisk transformer. En intern surge, lavet i dit hjem eller forretning, kunne være forårsaget af højspændings maskiner at dreje og slukkes, såsom en stor Air-condition enhed i et hjem med gamle ledninger eller factory udstyr anvendes periodisk hele dagen.

Typer

Blandt to primære typer af overspændingsbeskyttere virker den første og ældste type--en shunt tilstand suppressor--ved at kanalisere en registreret stigning gennem afdæmpende kredsløb eller en smeltelig forbindelse. Den anden type, kaldet en serie mode suppressor, overvåger strømmen kontinuerligt. Shunt tilstand beskyttere er nødt til at reagere på en bølge og potentielt kan give nogle del af bølge til at passere gennem din elektronik; serie mode beskyttere styre strømmen passeret på alle tidspunkter.

Kombination undertrykkere

Visse overspændingsbeskyttere omfatter forbindelser til kabel-TV, telefon eller netværksenheder, men de flere typer af input du opretter forbindelse til suppressor, større mulighed for dine enheder vil blive udsat for potentielt skadelige overspænding. Hvis dit kabel linje går gennem den samme suppressor som din elektricitet, kunne dine apparater blive sårbare over for en dobbelt bølge, øge muligheden for surge suppressor svigtende.

Overvejelser

Spørgsmålet er ikke så meget, om du har brug for en surge suppressor, men snarere hvilken type af suppressor at bruge. En serie mode suppressor viser sig kritisk til følsom elektronik, mens staldudstyr som et stereoanlæg er bedre i stand til at håndtere de stigninger, der en shunt tilstand suppressor kan lade gennem. Du kan bruge serie mode for alle enheder, men være parat til at betale lidt mere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com