Hvor hen til krog oppe en hjem Surround Sound System

July 15

Hvor hen til krog oppe en hjem Surround Sound System

Hjem surround sound systemer levere en fordybende underholdningsoplevelse med multi-kanal audio og knivskarp video på en tilsluttet TV-apparatet. Kernen i systemet er en audio-video (AV) modtager med mærket stik på bagsiden for tilslutning af alle andre komponenter, såsom en DVD eller Blu-Ray afspiller, surround sound-højttalere og et tv. AV-kabler er farvekodede for forenklet forbindelser mellem komponenterne og modtageren. Opsætningen bør tage mindre end en time.

Instruktioner

• Tilslut DVD eller Blu-Ray afspiller til AV-modtager med RGB-komponentkabel ved at indsætte de røde, grønne og blå stik i de tilsvarende Video OUT-jackstikkene på DVD eller Blu-Ray-afspiller. Tilslut anden ende til Video IN-stik på modtageren mærket til en DVD eller Blu-Ray komponent.

• Indsæt hvidt og røde stereo stik til farve-matching Audio OUT stikkene på Blu-Ray eller DVD-afspiller. Tilslut anden ende til Audio IN-stikkene på modtageren.

• Tilslut en anden RGB-kabel fra Video OUT-stik på modtageren til Video IN-stik på tv'et, matchende farver på stik til stikkene. Ingen lydforbindelse er nødvendig til TV, da surround sound-højttalere leverer lyd.

• Konfigurer de forreste venstre og højre højttalere, så de flankere siderne af tv'et med centerkanalen over eller under tv-apparatet. Anbring de bagerste surround højttalere bag de vigtigste lytteområde lidt over hovedet niveau og vendt indad med en 45-graders vinkel.

• Skære højttalerkabel til hver højttaler længe nok til at oprette forbindelse med modtageren og strimler 1/2 tommer af isolering fra enderne.

• Tilslut rød højttalerkabel til den røde terminal og anden ledningen til den sorte terminal på bagsiden af hver højttaler, som har to foråret klip, der løfte over huller for at indsætte ledningerne. Give slip på clips til at låse ledningerne på plads.

• Tilslut ledningerne til hver højttaler til mærket stikket på bagsiden af modtageren højttaleren. For eksempel centerhøjttaleren forbinder til center højttaler terminalerne mærket på modtageren og ledninger fra venstre og højre bageste surround-højttalerne Tilslut til de venstre og højre baghøjtaler terminaler.

• Tilslut at sætte den ene ende af subwoofer kabel "Ud til SUB"-stikket på bagsiden af modtageren og Indsæt anden enden i input-stikket på bagsiden af sub.

• Tilsluttes en overspændingsbeskytter netkabler til modtager, DVD eller Blu-Ray-afspiller og TV og pulsdæmperen giver udstyret tilsluttes en stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Tilslut højttalerkabler og alle AV-kabler inden du tilslutter enhver komponent til elektricitet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com