Hvordan sammenligne forudbetalt trådløs udbydernes priser

July 27

Hvordan sammenligne forudbetalt trådløs udbydernes priser

Forudbetalt mobiltelefon planer er et bekvemt alternativ til månedlige telefonregninger. Du er ikke forpligtet til en langtidskontrakt med et forudbetalt plan, og du betaler kun for de minutter du bruger. Forskellige leverandører har forskellige satser, så sørg for at du vælger et forudbetalt plan med en leverandør, der opfylder dine behov.

Instruktioner

• Bestemme antal minutter, du har brug for og typen telefon du har brug for. Forudbetalte telefoner vil fungere bedst for dem, der bare har brug for en enkel telefon til opkald og beskeder, da forudbetalte telefoner er forholdsvis enklere. Mobiltelefon selskaber sælger forudbetalte minutter mellem $20-$100 pålydende værdi.

• Gå til en mobiltelefon udbyder hjemmeside og ser på de forudbetalte priser. AT & T har gå telefon, T-Mobile har Flex betale og Verizon har InPulse. Nogle virksomheder har også incitamenter til kunder. Du kan også bruge en hjemmeside som PayGMobile, der sammenligner og beregner forudbetalte planer afhængigt af dine behov.

• Besøg Best Buy eller en anden elektronik forhandler. Disse butikker bære de store forudbetalte trådløse telefoner, og det vil være lettere for dig at sammenligne de specifikationer og funktioner blandt telefoner end til hver forhandler butik.

• Undersøge, hvor meget de forudbetalte planer opkræve pr. minut af opkaldet. Billige planer kan opkræve så lavt et 10 cent for et minut, men du kan have til at handle off nogle funktioner som langdistance og roaming kapaciteter.

• Overveje mobil til mobil priser. De fleste forudbetalte planer opkræver $1 om dagen i ubegrænset mobiltelefon til mobiltelefon minutter inden for udbyderen af samme. Hvis du forventer de fleste af dine opkald skal inden for en bestemt udbyder, vil det være billigere i det lange løb at tilmelde dig med pågældende udbyder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com