Hvad er en 12-Bit SXRD Chip?

June 5

Hvad er en 12-Bit SXRD Chip?

En 12-bit SXRD Chip er en billedbehandling enhed fundet inde i nogle modeller af Sony-mærke biograf projektorer. 12-bit aspekt beskriver det enhedskompatibilitet med en specifik data signaltype.

Signal kompatibilitet

12-bit signaltype er en måling af hvor mange forskellige farver enheden kan vise. En 12-bit signal er opdelt i til en 4'4 ' 4' X'Y'Z rating, som bruges til at oprette en trekant form et lys-spektrum diagram, der viser farveområdet enheden er i stand til at vise.

Billedkvalitet

SXRD chip er i stand til at producere et billede med dobbelt så mange linjer af beslutningen som en fuld-HD 1080p HDTV. SXRD viser en mere levende billede på 2160p linjer af beslutningsforslaget, som er fire gange billedkvalitet i HDTV.

Stort skærmbillede

Theater skærme er betydeligt større end hjem TV skærme.

Fordi den 12-bit SXRD chip producerer en meget høj opløsning billede, kan det være spredt ud på en større visning overflade end en HDTV uden at have et mærkbart reduceret billedkvalitet. Hvis du var til at strække billedet på en HDTV til at passe en biograf skærmen vil du se en klodser udseende billede. 2060p billedkvalitet gør imidlertid hver prik fire gange mindre, som producerer en meget tydeligere se billede.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com