Sådan bruges en infrarød Tranciever på en bærbar computer

April 9

Den infrarøde transceiver på en bærbar computer bruges til at forbinde med perifere enheder, som omfatter printer, scanner eller eksternt modem. Den perifere enhed tilsluttes kræver imidlertid også en infrarød sender/modtager. For at tilslutte enheden til din bærbare computer, skal du tilføje den infrarøde enhed til Windows Enhedshà ¥ ndtering. Når først færdig, kan du derefter bruge transceivere kan oprette forbindelse via infrarød.

Instruktioner

1 Tryk på tasterne "Windows" og "R" på tastaturet for at få vist vinduet "Kør". Skriv "hdwwiz.cpl" i tekstfeltet og tryk på "Enter"-tasten. Dette vil åbne Windows Enhedshåndtering.

2 Klik på rullemenuen "Action" og vælge indstillingen for "Tilføj ældre hardware." Dette vil vise guiden "Tilføj Hardware".

3 Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

4 Klik på valgmulighed nemlig "Oprette den hardware, der jeg Vælg manuelt fra en liste (avanceret)" fra skærmbilledet Find nyt Hardware. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

5 Klik på indstillingen "Infrarøde enheder" der er i afsnittet "Hardwaretyper". Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

6 Klik på producentnavn for den infrarøde enhed du vil bruge. Vælg din infrarøde enhed fra boksen "Infrarød enhed". Klik på knappen "Næste" for at fuldføre opsætningen enhed.

7 Anbring printer, scanner eller modem inden for 1 meter af den bærbare computer. Kontroller, at både infrarøde transceivere modtagelsesenhederne peger mod hinanden. Du vil se et ikon for enheden vises i proceslinjen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com