Hvordan kan jeg downloade en DVD Tutorial til AutoCAD?

February 24

AutoCAD grafisk design software kan gavne opfindere, ingeniører og arkitekter, der arbejder med alt fra bygninger til produkter. Ligesom mange grafiske designprogrammer, kan AutoCAD være et hårdt program til at lære, især hvis du har nogen erfaring med at arbejde med avancerede grafikprogrammer. Hvis du vil lære AutoCAD på egen hånd, kan du finde og downloade video tutorials, perfekt til at brænde til DVD, fra forskellige online steder.

Instruktioner

1 Download din DVD tutorial til AutoCAD fra webstedet InfiniteSkills (Se ressourcer). InfiniteSkills sælger stadig AutoCAD tutorial downloads for versioner af AutoCAD går tilbage til 2008. For at få vist typerne af oplysninger om hver AutoCAD DVD tutorial, klik på navnet på den enkelte software, såsom "AutoCAD 2011," at blive taget til siden tutorial for denne software, og klik derefter på et af linkene i afsnittet evaluering lige under beskrivelsen af selvstudiet, at få en prøve af dette afsnit af selvstudiet.

2 Få gratis video tutorials til AutoCAD fra webstedet LearnCADFast (Se ressourcer). LearnCADFast giver AutoCAD tutorials, lige fra nybegynder tutorials, der lærer dig de grundlæggende elementer i programmet AutoCAD til avancerede tutorials, der omfatter lektioner om, hvordan du opretter komplicerede 3D projekter i AutoCAD. Da hver tutorial på LearnCADFast hjemmeside er i video-format, kan du brænde nogen af tutorials til DVD ved hjælp af en standard DVD-brænding program.

3 Se tutorials i afsnittet AutoCAD i VTC computer software uddannelse hjemmeside (Se ressourcer). AutoCAD tutorials af VTC er delt op af version og som LearnCADFast, spænder fra grundlæggende til de mest avancerede CAD-funktioner. Gratis previews er tilgængelige på VTC for hver CAD-selvstudium tilbydes, men hvis du ønsker at se alle de tutorial optagelser eller være i stand til at downloade videoer til brænding til DVD, skal du betale for en VTC konto.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com