Hvad er en 3G Cellular netværk?

December 23

Hvad er en 3G Cellular netværk?

Moderne telefoner kan udføre andre opgaver end blot telefonopkald, og mange mobiltelefon-brugere nu oprette forbindelse til internettet. 3G netværk tillader celle foretage en opringning brugernes at drage fordel af hurtigere hastigheder.

Navn

3G netværk får deres navn fra at være den tredje generation af mobile web, som to forskellige typer og hastigheder af mobiltelefon Internet kom før dem.

Begyndelsen

Verizon var først til at annoncere et 3G-netværk i USA; det lanceret netværk i dele af Maine, Virginia, Utah og Californien i begyndelsen af 2002.

Tilgængelighed

Mange mindre teleselskaber, især dem, der tilbyder kun forudbetalt service, endnu har ikke 3G netværk i januar 2010. Store mobiltelefon luftfartsselskaber som AT & T, Sprint, Verizon og T-Mobile alle tilbyder 3G dækning.

Hastighed

Da 3G netværk tilbyder en hurtigere internetforbindelse, de giver mulighed for e-mail-funktioner, webbrowsing og downloading skal udføres på en mere rettidig måde.

Omkostninger

Internetadgang resulterer normalt i yderligere månedlige gebyrer fra mobiltelefon luftfartsselskaber, og telefoner i stand til 3G-adgang er som regel dyrere at købe.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com