Automotive Maskinværksted værktøjer

April 15

Automotive Maskinværksted værktøjer

For at begynde at arbejde på automotive Maskinværksted projekter, er et bestemt sæt af værktøjer nødvendige. Om en hobbyist eller et professionelt udseende til at bygge din egen butik, vil du ikke kunne arbejde uden et komplet sæt af de rigtige værktøjer. Mens en stor kapitalinvestering er forpligtet til at komme i gang, har du de rigtige værktøjer til ethvert projekt, automotive Maskinværksted.

Måleværktøjer

Automotive Maskinværksted projekter skal være præcis til bittesmå brøkdele af en tomme eller millimeter. For at få dine projekter ret, skal du have et komplet sæt af måleudstyr. Hertil kræves der en mikrometer, et komplet sæt af calipre (udenfor, indefra og vernier), et sæt af maskinarbejders pladser og en dybde måler.

Håndværktøj

Du kan aldrig have for mange håndværktøj i din automotive Maskinværksted. Ud over et komplet sæt af grundlæggende håndværktøj skal du også værktøjer, der er specifikke for bearbejdning og automotive arbejde. Maskinarbejders hånd værktøjer omfatter nedstrygere, peening hamre, Køller, et komplet sæt af filer og Afgratningsværktøj. Automotive håndværktøj omfatter stikket skruenøgler, allen skruenøgler og en momentnøgle.

Maskiner

Der er to typer af grundlæggende maskiner, der gør de fleste af de tunge løft omkring en automotive Maskinværksted. Først er drejebænk, som du vil bruge til at gøre enhver roterende skæring og detaljering. Andet er den mølle, som skærer langs en vandret eller lodret plan. Ud over disse to maskiner, bør du også have en vinkelsliber slibning dine drejebænk bit, samt en komplet supplement af mølle-skærende værktøjer såsom boringer og bunker. Endelig, glem ikke at have en kvalitet maskinarbejder vice for at holde dine materiale steady.

Sikkerhedsudstyr

Især for den hjem maskinarbejder er sikkerhed af den allerstørste prioritet. Den automotive Maskinværksted bør have en brandslukker til at sætte ud af brande. Du bør også have en ansigtsmaske og øjet beskyttelsesbriller for at beskytte dig selv mod chips og skrot, der flyver ud af dine projekter. Chip børster er et must for at rydde op efter dig selv, som chips æglæggende på din maskine vil være meget skarp og varme. Tre af disse, i 1-tommer, 2-tommer og 4-tommer varianter bør gøre tricket.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com