Hvordan kan jeg udskrive transparenter på en Brother Laser?

April 20

Brother laserprintere udskriver på en række forskellige materialer end traditionelle laser printerpapir. Du kan bruge transparenter i printeren, så længe de ikke er fuld farve eller har en hvid kant på kanten af gennemsigtighed. Brother anbefaler at bruge 3M transparenter med produktkode CG3300. Bror hævder, at risikoen for andre transparenter, smelter på grund af den intense varme inde i printeren kan beskadige printeren alvorligt.

Instruktioner

1 Bladre gennem en stak af 10 eller færre transparenter, og derefter placere dem i printerens multipurpose inddata bakken. Træk papiret længde guide og juster papirstyrene i bakken.

2 Klik på "File" derefter "Udskriv" i det program, du vil udskrive fra. Klik på knappen "Egenskaber" og klik på fanen "Papir".

3 Vælg "Gennemsigtighed" i drop-down menuen ved siden af "Papirtype." Kontroller størrelsen valgt ved siden af "Papirstørrelse" svarer til størrelsen på din transparenter.

4 Vælg "Off" i drop-down menuen ved siden af "Duplex" og vælg "MP-bakken" i menuen ud for "Papirskuffen." Klik på "Ok" to gange for at starte udskrivningen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com