Hvordan at reparere et køretøj spejl

April 1

Hvordan at reparere et køretøj spejl

Reparere et køretøj spejl er ikke en vanskelig proces, men du har brug at identificere den korrekte problem før reparation spejlet. Hvis du er usikker om elektriske forbindelser, overlade magten spejl reparationer til professionel mekanik. Dog kan man erstatte spejl glas. At reparere spejlet mest effektivt, samle de korrekte dele og løse problemerne en ad gangen. Hvis du har spørgsmål undervejs, konsultere en professionel mekaniker.

Instruktioner

Udskiftning af glas

• Fjern alle gamle spejl stykker med nål næse tænger. Hvis du finde glasset svært at fjerne, lirke kanterne op med en flad skruetrækker. Smide den gamle glas.

• Bruge en spartel til at skrabe væk alle lim fra spejl ramme. Anvende en ny perle af silikone lim til rammen. Sprede lim til alle kanter af rammen med en spartel.

• Tryk på den nye glas inde i rammen, og holde det på plads for omkring et minut. Wrap spejl boliger med elektrisk tape til 24 timer, mens limen tørrer helt. Tillad ikke spejl eller lim til at blive våd i løbet af denne tid, hvilket kan forårsage spejl til at falde væk fra rammen og eventuelt bryde på jorden.

Power spejl reparation

• Åbn spejlet forsamling, og søger et par elektriske ledninger tilsluttes bildøren spejlet. Afbryde disse ledninger mens du arbejder med spejlet.

• Find afbryderen spejl kontrol på indersiden af bilen---typisk på driver's-side armlæn. Lirke ud af plast, der dækker med en flad skruetrækker til at afsløre motoren. Rense enhver beskidt fedt eller smøremiddel, rust eller vand inde fra motorhuset bruger arbejde klude. Reconnect spejl til døren, og test af motoren; undertiden rengøring motoren er nok til at få det til at virke igen.

• Bestil en ny motor og magt spejl kontrol, hvis rengøring ikke får det til at virke igen. Skru den gamle motor, løft den ud og erstatte det med den nye motor. Tilslut den nye motor til spejl med elektrisk ledning forbindelser. Teste spejl for at sikre, at det virker, så Udskift alle plastkomponenter og boliger stykker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com