Sådan tilpasses en Honda Fit

August 10

I bestanden form er Honda Fit en stor pendler bil eller daglige driver. Det er relativt let, får stor gas kilometertal og har anstændig ydelse. Men, som enhver fabrik stock automobile, fabrikanterne forlod nogle ydeevne på bordet. Ligesom næsten alle japanske biler tager passer godt til en smule tuning og tilpasning af, om du er på udkig efter mere fart eller blot et anderledes look. Denne artikel dækker et grundlæggende overblik over, hvad kan gøres for at opgradere din passer, men dækker ikke de detaljerede anvisninger til at installere alle dele.

Instruktioner

• Erstatte bestanden hjul og dæk med lysere og større legeringer. Selv hvis din pasform kom med legeringer fra fabrikken, opgradering til et sæt af bredere, vil større diameter legeringer hjul tillade dig at installere mere trægt, lavere-profil gummi for øget greb og flere svar fra suspension. Der er mange virksomheder, der tilbyder hjul og dæk, så start med en stor distributør som dæk Rack.

• Efter opgradering af dit hjul og dæk, installere en lavere, stivere affjedring. Din passer ser fantastisk, men endnu vigtigere, det vil håndtere langt bedre. Sænkning fjedre sænke tyngdepunktet og reducere krop roll rundt om hjørner. Kombinere fjedre med højtydende chok og din pasform vil håndtere bedre end du nogensinde forventes.

• Øge motorens hestekræfter. Fit kommer bestand med omkring 100 hestekræfter, så øge effekt ved at installere en kold luftindtag som den fra AEM. Dette vil indgå mere frisk luft i motoren. Du kan også omprogrammere ECU og installere en header og mere letflydende, større diameter udstødning for mere magt og en bedre lyd.

• Opgradere bremser for mere bremseevne. Med din Fit sving og fremskynde bedre, er det klogt at opgradere bremserne. Du kan starte ved at installere mere aggressive puder som dem fra Pagid samt flettet stål linjer for en bedre bremser føler. Hvis du ønsker at få ekstrem, kan du installere en stor bremse kit fra NEX, som vil omfatte nye rotorer og calipre samt til en dramatisk opgradering i bremsning.

• Installer en eftermarkedet organ kit. Mens nogle body kits kan betragtes som tacky og overdreven, hvis du holde det simpelt, kan du opgradere din passer ser uden at kigge alt for pimped ud. Tjek nogle af produkter fra Mugen for en stor JDM (japanske hjemmemarked) look. Du kan installere noget så simpelt som en ny grill, eller går alle ud med en front air dam, sideskørter og bagskærm.

• Opgradere den bestand interiør. Hvis din pasform er hurtigere og hjørner bedre end materiel, det er en god ide at installere mere målrettet pladser for at holde dig i bedre. Recaro, bruden og Sparco gør store pladser, der ser rigtigt hjemme i en modificeret pasform. Efter at opgradere rattet til et håndterligt ruskind, en fra MOMO eller Nardi og erstatte gearknop og pedaler med legering dele.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com