Min Mazda B-2300 vil ikke starte

July 14

Min Mazda B-2300 vil ikke starte

Mazda B-2300s er stor små lastbiler, og meget pålidelig; men dag kan komme, når lastbilen ikke starter. Det kan være frustrerende, hvis du kører sent, køre ud af døren og forsøger at starte din Mazda--kun for at finde ud af det plejer start. Ved at kontrollere et par grundlæggende Mazda B-2300 lastbil dele, kan du normalt identificere problemet og få din lastbil begyndt igen.

Instruktioner

• Kontrollere niveauet gas. En tom tank er No. 1 grunden til, at køretøjer ikke starte. Ved at holde et ekstra kan af gas i din hjem garage, hjælper dette i tilfælde af at du har brug for et ekstra gallon eller to til at komme til tankstationen for en fillup.

• Tjekke batteriet. Hvis lastbil batteriet bare drænet, kan det være faste hurtigt. Find en anden med et kørende køretøj og bede om hans hjælp til at kickstarte lastbilen. En jump-start kan gøres ved at forbinde de to køretøjer batterier med et sæt af jumper kabler. Vedhæfte de røde klip til de positive terminaler hvert batteri og de sorte klip til de negative terminaler. Efter start køretøjet med det gode batteri, gå til start køretøjet med de døde batteriet.

• Kontrollere tændrøret. Når tændrør bliver gammel eller våde, giver de ikke tilstrækkelig gnist til at antænde motoren. Tændrør er billige nok, at du skal bære en tilstrækkelig forsyning af sikkerhedskopier. Disse kan ændres ved hjælp af et tændrør skruenøgle til at løsne det gamle tændrøret under de individuelle spoler af Mazda B-2300. Hver cylinder typisk brug for et tændrør og bør ændres en ad gangen.

• Check starteren forbindelsen. Starter forbindelsen er kablet løber fra batteriets positive terminal til starteren på motoren. Korrosion ikke kun holder din lastbil batteri i at fungere ordentligt; Det kan påvirke mange andre aspekter af lastbil, herunder starter forbindelsen. På grund af elektriciteten, bør starter forbindelsen kontrolleres forsigtigt. Sørg for at afbryde det negative kabel fra batteriet terminal før stramning starter forbindelsen. For en Mazda B-2300, kan dette gøres ved at bruge en topnøgle for at sikre forbindelsen er stramt. Så igen batteriet.

• Kontrollere distributør cap. Mest sandsynlige, det ikke er årsagen til lastbilen begynder ikke - men det er en mulighed i vådt vejr. Hvis distributør cap er fugtig eller våd, fjerne hætten og tør det med en klud. Når det er tørt, skal det fungere korrekt. Hvis distributør cap er snavset, skal det rengøres. Dette kan gøres med en børste. Distributør cap kan fjernes ved at fjerne monteringsskruer, klemmer eller kroge og derefter slippe cap foråret indlæst låse med en halv drej til venstre. Sørg for at du markere tændrør ledninger før du fjerner dem, dette sikrer at efter distributør cap er renset, kan du forbinde ledningerne korrekt.

Tips & advarsler

  • Det er altid en god idé at holde et sæt af jumper kabler i lastbilen med dig. Du vil sandsynligvis bruge dem mere ofte at hjælpe andre på vejen, men de kommer handy når du har brug for jump-start dit eget køretøj.
  • Hvis du bemærker, at lastbil batteri er utæt batterisyre, er det bedst at udskifte batteriet. Lækker syre kan være skadeligt for dig, din lastbil og miljø.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com