Hvordan for at kalibrere en Hughesnet satellit

December 10

Hvordan for at kalibrere en Hughesnet satellit

HughesNet er en virksomhed, der leverer satellit-tjenester til forskellige formål lige fra fjernsyn og telefon til internettet. Hver parabol skal være kalibreret og dens frekvens justeret for dig at være i stand til at modtage de klareste og stærkeste satellitsignaler. Det er nødvendigt at justere din satellit for situationer fra at have dårlig modtagelse, for at skulle flytte skålen til en ny placering.

Instruktioner

• Kontrollere området taget eller hvor din HughesNet satellit-parabol er installeret, for at se om der er nogen snavs eller snavs i nærheden. Fjerne snavs, såsom nedfaldne blade, rundt fad. Kontrollere området over parabol, så godt. Der bør ikke være nogen grene, elledninger eller eventuelle andre forhindringer direkte over det, fordi der kan interferere med signalet.

• Drej din parabol, så skålen selv står over for den sydlige del af himlen. Bruge et kompas til at afgøre, hvor den sydlige del af himlen er. Kontroller for at sikre støtte til fadet er stive og stærke som du tænder parabol.

• Tilslut parabol og satellitmodtager med coaxial-kabel. Parabol er beliggende uden for huset, mens satellitmodtageren ligger inde i huset. Sæt kablet i "ANT IN"-porten på bagsiden af satellitmodtageren.

• Tilslut satellitmodtageren til TV med A / V-kabler fra installation kit. De tre kabler i tre farver - hvid, rød og gul--er det samme som A / V-stik på bagsiden af modtageren. Sæt alle tre kabel tips i tre stik-portene, og sørg for, at farverne matcher.

• Tænd TV'et og satellitmodtageren. Vælg indstillingen "Signal Meter skærm" i menuen tv. Har nogen bo omkring modtageren til at give dig feedback som du justere placeringen af parabol uden for. Din ven skal fortælle dig, når frekvensen og azimut er på det korrekte niveau. Det er meget lettere og hurtigere at have nogen hjælpe dig på dette tidspunkt, især hvis din HughesNet satellit-parabol er højt oppe på taget.

• Kalibrere hyppigheden af din HughesNet satellit-parabol først ved at flytte det lidt op og ned. Brug hænderne til at flytte og justere placeringen af parabol. Denne bevægelse vil ændre højden af fadet og justere frekvensen i overensstemmelse hermed. Hver gang du sænke eller hæve parabol, vente 10 til 15 sekunder for signalet til at bosætte sig og stabilisere. Så spørge, hvad der vises på skærmbilledet Signalmåler på dit TV inde i huset. Skærmen bør guide dig til de nøjagtige satellite koordinater ved at vise hvor tæt eller langt væk du er fra den maksimale signalniveau.

• Justere din HughesNet satellit-parabol ved at flytte det lidt venstre og højre. Denne bevægelse ændres Azimut og gør også justeringer til frekvensen, som parabol modtager signaler. Gentag den samme proces med Azimut, som du gjorde med elevation kalibrering.

• Stoppe tilpasningen, når signalet meter skærm på TV'et indikerer at der er en optimal modtagelse mellem 70 og 80, som anses for at være peak signal. Sørg for, at parabol er lun og sikker i sin holdning. Din HughesNet satellit-parabol er nu kalibreret.

Tips & advarsler

  • Tjek manualen for din særlige model af HughesNet satellit-parabol til at se de anbefalede vinkler, holdninger og peak signal niveau.
  • Vær meget forsigtig, hvis du er klatring på taget, og følg sikkerhedsregler for arbejde i højder.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com