Hvor hen til slukke lysene på en 2001 Geo Prizm

November 6

I 2001 Geo Prizm er officielt kendt som Chevrolet Prizm fordi General Motors udfaset Geo-mærket i 1998 og rebadged Prizm som en Chevrolet. Men, fordi Prizm var engang badged som en Geo, det er ofte omtales som en Geo Prizm eller en Chevrolet Geo Prizm. Der er flere lys på din Prizm. Prizm indeholder et par indvendige lys og en række udvendige lys. Hvis du bemærker en lys er tændt, og det ikke bliver brugt, skal du slå det fra at spare batteristrøm der er tilbage.

Instruktioner

• Find den udvendige lyskontakt hen til slukke for den Prizm udvendige lys. Se til venstre for rattet at finde den multifunktions stilk. Dette tjener som din Drej signal stilk og eksteriør-lyskontakt. Drej udgangen af stokken nedad, så pilen peger på "Off". Det slukker alle dine udvendige lys.

• Slå din indvendige dome lys ved at justere switch foran den. Dome lys har en tre-vejs switch. Du vil se en indstilling for "På," "Off" og "Døren." Drej den til "Slået fra" at slukke dome lys helt. Hvis du vil dome lys til at være på kun mens døren åbnes, slå det til "Dør."

• Inspicere området af loftsbeklædning at finde læselamper. Enhver 2001 Prizms udstyret med soltag vil have denne funktion. Skubbe fingeren forsigtigt mod linsen at slukke læselampe. Når lampen er slukket, kan du trykke på den igen for at tænde den igen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com