Opsætning af Voicemail på en BlackBerry Curve 8310

December 16

Når nogen ringer din BlackBerry Curve 8310, og du ikke besvarer hilser din voicemail hende på dine vegne. Hvordan du præsenterer dig selv til dem, der ringer kan give dem visse indtryk om dig. Dette er grunden til, at det er vigtigt at indstille din voicemail repræsenterer din personlighed. Den måde, din BlackBerry Curve 8310 voicemail systemet kører afhænger af mobiludbyderen, men de fleste af dem følger de samme grundlæggende opsætning.

Instruktioner

• Tryk på den grønne "Kalder" knappen for at åbne telefonmenuen. Tryk "Menu"-knappen. Klik på "Ring Voicemail."

• Tryk på tasten nummer "1" til at angive en adgangskode til din voicemail boks, hvis det ønskes. Indtast den numeriske adgangskode efterfulgt af "#" tasten. Genindtast den numeriske adgangskode efterfulgt af "#" for at bekræfte valget. Tryk på tallet "9" at gå tilbage til hovedmenuen.

• Tryk på tasten nummer "2" til at indtaste den udgående besked setup. Vælg om du vil bruge en optagelse af din stemme sige dit navn, computer optagelsen af dit nummer eller en optagelse af din stemme med en personlig hilsen.

• Tryk på tasten nummer "1", hvis du har valgt for at optage din hilsen. Sige dit navn eller din hilsen på bip. Tryk på tasten "#", når du færdig med at optage. Lytte til optagelsen. Tryk på tasten "1" til at genindspille det eller hænge, hvis du er tilfreds med den.

Tips & advarsler

  • I de fleste tilfælde vil din BlackBerry Curve 8310 har dit voicemail nummer programmeret som nummer "1" hurtigopkaldstast, når du køber den. Hvis det ikke, du kan trykke på og holde nede "1" for at få adgang til din voicemail.
  • Dit mobilselskab kører voicemail-systemet på din BlackBerry Curve 8310. Virksomheden, kan denne fremgangsmåde variere drastisk. Tjekke med virksomhedens kundeserviceafdeling, hvis du har spørgsmål.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com