Hvorfor Avast låse op?

June 15

Avast er et antivirusprogram, der er tilgængelig i både en gratis og betalt version, og mens mange Avast brugere rapportere ingen problemer med at bruge enten version af softwaren, nogle gør. Programmet er blevet rapporteret til at fryse eller låse op midt i en update, scanning eller andre fælles funktion. Forstå hvorfor Avast låser på din computer for at få det fungerer igen.

Korrupte Avast

I mange lockups, er Avast sig selv blevet beskadiget eller på anden måde ubrugelig. Selv med omhyggelig brug er det muligt for programmer stopper fungerer korrekt, og Avast er ingen undtagelse. Avast typisk bliver beskadiget, når nøglen filer er slettet fra mappen Avast, enten ved et uheld af brugeren eller på grund af en virus. Mange Avast brugernes hitte at bare afinstallere og geninstallere en ny kopi af Avast løser lockup problem.

Lav RAM

Selv om ikke som beskatning på RAM, eller tilfældig adgang hukommelse, som nogle programmer Avast kræver mindst 256MB RAM for at fungere korrekt. RAM fungerer som computerens systemhukommelse, spiller en afgørende rolle i programmets ydeevne: ved utilstrækkelig mængde RAM, Avast udføres langsomt, og endda låse op. Hvis din computer har mindre end 256MB RAM installeret, der kan være årsag til Avasts evne til at arbejde uden at låse.

Utilstrækkelig harddiskplads

Plads på harddisken på din computer er en anden nøgle til Avasts funktionalitet. Programmer, der kører på en computer harddisk, der er fyldt til kapacitet er mere tilbøjelige til at crashe og låse op, og Avast er ingen undtagelse til denne regel. Brugere med mindre end 20 procent ledige skrap drive plads kan have problemer med Avast låse op under virusscanninger. Frigøre plads på harddisken ved at slette gamle programmer og andre filer ofte løser dette problem.

Kører programmer

Uanset hvor meget RAM eller harddiskplads din computer kan have, din kopi af Avast kan stadig låse op blot fordi du kører for mange programmer. Hvis andre programmer også kører langsomt eller låse op på din computer, kører du sandsynligvis computersystemet ud over kapacitet. Avast brugere, der åbner kun vigtige programmer typisk finder, at dette gendanner fuld funktionalitet til Avast.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com