Opgradere en Laptop Processor

February 3

Opgradere din gamle laptop processor eller udvide sine forarbejdningskapacitet med andre indstillinger. Lære at identificere den processor placering, typen processor og antal, samt omkostninger til opgradering.

Instruktioner

Opgradere din laptop performance kapacitet

1 Åbne bundpanelet af den bærbare computer, hvor processoren er placeret. Dette er et lille panel med en enkelt skrue på den. Dreje det mod uret. Fjerne låget. Rør ikke processor bord endnu som statisk kan beskadige bestyrelsen. Bare læse serienummer og model på tavlen og skrive dem. Holde det handy, fordi du kan være nødvendigt at ringe til producenten af din bærbare computer.

2 Først vil du se på din computer for at finde ud af, hvad der er i det. Undertiden sætte producenter lav hukommelse boards i en bærbar computer kører på den nyeste operativsystem. Dette kan forårsage problemer med din bærbare PCs ydeevne.

3 Skan din computer for at afgøre, hvad mængden af hukommelse forarbejdning er virkelig i din computer. Dette vil lade dig vide, hvis du har den maksimale processorkraft. Brug en online service til at scanne din computer. Se ressourcer.

4 Ringe til producenten af den bærbare computer og spørge, om bestyrelsen kan støtte bedre processorer.

5 Tage til efterretning af processortyper bestyrelsen kan støtte.

6 Opgradere en laptop kører Windows 98 med overalt fra 60 til en 190 MB til har en højtydende bærbar computer på et gammelt system. Bortset fra denne type af bærbar computer, kan du virkelig opgradere processoren. Det er bare ikke muligt. Der er dog visse tilfælde, hvor fabrikanten har været kendt for at bygge en bærbar computer med en meget lille processor, der kører et komplekst styresystem, som Windows Vista. I dette tilfælde ville du først prøve at vende tilbage den bærbare computer til en refusion. Hvis dette ikke er en mulighed, kan du ringe til producenten og fortælle dem tal på din processor og bestyrelsen. De vil informere dig om den mulige maksimale opgradering. På dette tidspunkt, vil du så bestemme hvis du kan købe delene fra producenten og installere dem selv. Nogle bærbare computere har CPU processor håbløst fast på bundkortet.

7 Placer den nye processor i panelet laptop adgang. Påfør en lille mængde af køleplade til chippen. Tryk forsigtigt ned. Din nye processor er nu opgraderet. Hvis du har et problem med dit system, skal du se en professionel shop til at udføre operationer i systemets BIOS. Nu har du gjort næsten alt, hvad du kan. Der er dog et sikrere alternativ til udskiftning processor: bruge et eksternt drev til behandling af dine data og lagring af filer. Bærbare computere er virkelig designet til at arbejde med eksterne enheder eller eksterne enheder. Brug denne kendsgerning til din fordel.

Tips & advarsler

  • Brug et eksternt drev som et alternativ til at erstatte din processor. Købe en harddisk, der tænder/slukker automatisk med din computer til at give det at fornemmelsen af at være en hel processing unit.
  • Mange laptop-processorer er forseglet på bundkortet og ikke udskiftelige. Bærbare computere er designet til at beskytte processoren ved at lukke ned fra varme overbelastning, men en ny processor i din bærbare computer kan overophede bord ud over den oprindelige-processor temperatur. Også, vil du se meget lidt forskel i den faktiske ydeevne på din bærbare computer ved at opgradere processoren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com