Sådan Fix en kode 39

October 9

Kode 39 er en Windows-fejl, der opstår, når systemet ikke kan genkende drivere i en CD eller DVD-ROM-drev. Når driverne ikke er anerkendt, computeren opfører sig som om drevet ikke findes. Problemet er mest sandsynligt at forekomme efter en opgradering af Windows. Der er et par metoder, der kan bruges til at løse problemet.

Instruktioner

Geninstallere drevet

1 Gå til menuen "Start", Vælg "Kontrolpanel" og vælg "System og vedligeholdelse." Dette vil opdrage en menu med alle værktøjerne under "System og vedligeholdelse," herunder "Enhedshåndtering".

2 Åben "Enhedshåndtering" og et vindue kommer op der viser alle enhederne på systemet. Udvid sektionen "DVD/CD-rom-drev" og højreklik på det drev, der ikke er i orden. En menu med indstillinger kommer op. Vælg "Fjern" i menuen. Det tager kun et par sekunder for drevet til at fjerne fra systemet og du får en pop-up-meddelelse, når enheden er fjernet.

3 Genstarte din computer. Som computeren støvler oppe, vil det genkende CD eller DVD-drevet som en "ny" enhed. Systemet vil automatisk geninstallere drev igen med alle de rigtige drivere.

Rediger registreringsdatabasen

4 Gå til computerens registreringsdatabase. Registreringsdatabasen kan tilgås i "Start"-menuen. Gå til "Tilbehør" og vælg "Kør" fra listen. I feltet der kommer op, skriv "regedit" og tryk på "Enter" for at komme ind i registreringsdatabasen.

5 Klik på plustegnet for at udvide indstillingen "HKEY_LOCAL_MACHINE" og derefter udvide "SYSTEM", "CurrentControlSet," "Kontrol", "Klasse" og klik på post "{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}" i mappen klasse. Højre rude vil have data på CD eller DVD-ROM-drevet på computeren.

6 Kig efter "UpperFilters" og "LowerFilters" poster på listen over data i højre rude. Hvis du ser disse poster, skal du højreklikke på dem og vælg "Slet" for at fjerne dem fra registreringsdatabasen.

7 Genstarte din computer. Dette vil gøre ændringerne til din registreringsdatabasen får virkning. Når computeren genstarter, skal din CD eller DVD drive arbejde.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com