Hvordan man kan kontrollere din Browser sikkerhedsniveau

August 23

De fleste computere kommer med Standardsikkerhedsniveauet på internetbrowser indstillet til medium-høj; men dette kan ændres på forskellige måder. Du kan ændre det ved et uheld eller med vilje en ondsindet program kan foretage ændringer i sikringsniveauer i en computer, ikke er beskyttet eller en kritisk fejl fra hardware eller software kan foretage ændringer, der ikke er ønsket. Internet Explorer er browser eksemplet nedenstående trin.

Instruktioner

1 Åbn Internet Explorer ved at klikke på ikonet på skrivebordet.

2 Klik på "Værktøjer" i menulinjen øverst i browservinduet.

3 Vælg "Internetindstillinger" i rullemenuen.

4 Vælg fanen øverst i vinduet Internetindstillinger, der er mærket "Sikkerhed."

5 Sikre, at zonen Internet er fremhævet i feltet "Vælg en zone vist eller ændre sikkerhedsindstillinger".

6 Juster skyderen til mellem-høj hvis det er ikke den aktuelle indstilling i boksen, der hedder "Sikkerhedsniveau for denne zone."

7 Klik på "OK" i bunden af boksen.

Tips & advarsler

  • Sikkerhedsniveauet i browseren er kun et element i at holde dit system sikkert mens du er på internettet. Sørg altid for at en god anti-virus software-pakke er installeret og holdt til dato, såvel som spyware detektorer og firewalls, både hardware og software hvis det er muligt.
  • Det er en god ide at kontrollere browser sikkerhedsniveauet mindst hver måned for at sikre, at ingen virus eller spyware programmer har foretaget ændringer til konfigurationen af din browser.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com