Grunde til at bruge VMWare

July 15

Grunde til at bruge VMWare

VMWare er et firma, der producerer software og løsninger til virtuelle maskiner. Sin linje af produkter, der er velegnet til små virksomheder, computer-entusiaster eller store datacentre. Populære produkter omfatter VMWare player, server og arbejdsstation. Virtuelle maskiner udgør en populær trend i informationsteknologi. Brug af VM teknologi øger afkastet af investeringer i hardware gennem højere udnyttelse og reduceret klargøring tid.

Hardware konsolidering

Omkostningerne ved drift servere i et datacenter er ofte større end udgifterne til hardwaren. Arbejdsbyrde varierer og udnyttelse af mange fysiske maskiner er ofte lavt. Konsolidere mange fysiske servere til et enkelt større server med VMWare er en glimrende måde at reducere overhead omkostninger. Denne konsolidering sparer klargøring tid, elektricitet, køling og overskydende kapacitet. Virtuelle billeder giver ofte en højere grad af konsekvens i software bygger versus individuelle fysiske maskiner bygget over en periode. Udnyttelse målinger kan forbedres ved at tildele og fjerne forarbejdning og hukommelse ressourcer baseret på behov.

Test scenarier

Softwaretest kan være en tidskrævende opgave, som et testmiljø kan være nødvendigt at være konstrueret for hver ny opbygge af softwaren. Test et softwareprodukt på flere operativsystemer er en god grund til brug af VMware produkter. Virtuelle maskiner kan være konstrueret til forskellige operativsystemer og hostet på en enkelt maskine, sparer behovet for at erhverve flere hardware-platforme. Ved hjælp af VM teknologi giver mulighed for komplekse miljøer, der kræver mange maskiner skal være konstrueret og hurtigt fjernet når test er afsluttet.

Risikoreduktion

Ved hjælp af en virtuel maskine til at isolere software fra forårsager afbræk er en fremragende brug af VMWare. Test software fra en tredjepartsleverandør i en virtuel maskine giver en sikker sandkassen område, der ikke vil skade produktionssystemer. Samme princip gælder for analyse af skadelig software, såsom malware og vira. Du kan konstruere en virtuel maskine med de nødvendige værktøjer til at overvåge og analysere og derefter bruge en kopi af denne maskine for hver hændelse. Dette tjener til både beskytte værtsmiljøet fra infektion og reducere den indsats, der kræves til at undersøge alle mistænkelige programmer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com