Hvordan virker en bremse Booster?

March 14

Beliggenhed

Bremse booster er beliggende mellem bremsepedalen og master cylinder. Organ, booster stempel, stempel tilbagevenden forår, kontrol ventil mekanisme og reaktionsmekanisme, er de dele, der udgør enheden kendt som en bremse booster. Der er to afdelinger i selve booster: faste og variable pres kamre. Bro over de to kamre er en mekanisme kaldet en membran. En kontrol ventil enhed styrer trykket i variable trykkammeret.

Øget kraft

En bremse booster øger den kraft af bremsepedalen. Mængden af øget kraft er afhængig af mellemgulvet. Den pedal force er fordoblet (eller firedoblet) ved brug af atmosfærisk tryk og vakuum i indsugningsmanifolden af bilens motor. Stemplet er flyttet af en fjeder, der er under pres, når vakuum, der arbejdes på begge sider af stemplet. Hvad gør bremse booster arbejde er dette pres forskel handler på komponenter inden for selve bremsen booster.

Air ventil sluk / tænd

Air ventilen er parret til ventilen drift stang. En retur fjeder slæbebåde luft ventilen til højre (positionen OFF). I oppositionen, er kontrolventil flyttet over til venstre af kontrol ventil fjeder. Air ventil kontrakter Reguleringsventilen. Som et resultat, når luften udenfor passerer ind i luft renere mekanisme ikke variable trykkammeret. En passage mellem konstant trykkammeret og variable trykkammeret er lavet. Passage tillader vakuum stien ind i variable trykkammeret, flytte stemplet på højre side af salen. Air ventilen bevæger sig væk fra kontrolventil, pres udefra i variable trykkammeret. Forskellen mellem den konstante og variable pres kamre bevæger stemplet tilbage. Reaktion disken slag booster stangen tilbage, som producerer bremsekraften.Air ventilen er i ON-position, når bremsepedalen er deprimeret. Ventilen drift stang presser luft ventilen til venstre side. Reguleringsventilen gør kontakt med vakuum ventilen, som blokerer passagen mellem konstant trykkammeret og variable trykkammeret.

Operation i aktion

I aktion, når pres på pedalen, overføres det samme pres til booster luft ventil. Den hovedcylinder gælder bremserne svar på presset fra bremsen booster. I det væsentlige, ind atmosfærisk luft stempel kammer, forårsager stempel til at skubbe imod foråret (komprimere foråret). Stemplet bevæger sig til venstre, og presset flytter stempelstangen. Dette pres derefter forårsager stempelstang at bevæge sig mod den hovedcylinder stempel. Når stemplet i cylinderen, master flytter, er resultatet produktionen af hydrauliske power anvendes af bremsen booster bilens bremsesystem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com