Fordelene ved et SLR kamera

August 6

Fordelene ved et SLR kamera

En enkelt linse refleks kamera giver mulighed for en fotograf til at se, præcis hvordan billedet vises gennem linsen når man ser gennem søgeren. Point-and-shoot-kameraer bruger en separat søgeren, som kun tilnærmelsesvis indramning og fokus af linsen. En SLR kamera tilbyder mange fordele i forhold til grundlæggende point-and-shoot eller afstandsmåler kameraer, hvilket giver mulighed for en fotograf til at tage mere kreativ kontrol af hendes billeder.

Udskiftelige objektiver

Mest grundlæggende forbruger afstandsmåler og point-and-shoot-kameraer har en fast linse, der ikke kan fjernes fra kameraer. SLR-kameraer har imidlertid ikke en linse fastgjort til kroppen af kameraet. I stedet vil fotografer nødt til at skrue-on eller "montere" en linse på kamerahuset at tage et billede. Dette giver mulighed for en fotograf til at bruge en række forskellige linser til at opnå forskellige fotografiske effekter.

Fokus

SLR kameraer kontrollere fokus ved at justere en fokus ring, der er direkte på kameralinsen. De fleste ikke-SLR kameraer er enten auto-fokus eller fast fokus, som tilbyder begrænset kontrol over din billedets skarphed. Når der fokuseres på et spejlreflekskamera, at være billede fra objektivet forventes på et lille spejl og på en lille bag-projektionsskærm synlige gennem søgeren. Dette design giver fokus synlige i søgeren til at være det samme som det endelige billede. Objektivet indeholder også afstand markører, så du kan måle og sørg for at du har fokus sat perfekt.

Blænde

Ved hjælp af udskiftelige linser, tillader SLR-kameraer også fotografer at manuelt indstille blænde. Blænde af et kamera er størrelsen af hul i objektivet hvor lyset kommer ind kameraet når du tager et foto. De er almindeligvis omtales som "f-stop" og styre dybden af felt eller det fokuserede område i dit billede. Højere f-stop giver mulighed for en "dyb" dybde-af-felt; betydning, er både forgrunds- og baggrundsfarverne i fokus. Når den er indstillet til en lav f-stop-nummer, f.eks f2.8 eller f4, vil du få en "lavvandet" dybdeskarphed: forgrunden vises i fokus, mens baggrunden er meget sløret.

Shutter Speed

Lukkertiden er mængden tid, der kamera lukkeren åbnes for at fange lys oplysninger for et fotografi. At være i stand til at justere længden af tid lukkeren forbliver åben er til gavn for at tage fantastiske billeder. For eksempel, kan en hurtig lukkertid bruges til at indfange hurtig handling, såsom sportsbegivenheder, mens en langsom lukkertid kan skabe en bevidst bevægelse-sløret tidsforskydningseffekt. Lukkertid kan indstilles på mest professionelle SLR-kameraer, selvom nogle billige 35 mm film SLR kameraer automatisk justere denne indstilling baseret på blændeværdi. Disse er kendt som "blændeprioritet" kameraer.

Andre fordele

Der er mange tilbehør, der kan føjes til SLR-kameraer, der kan bruges til forskellige fotografiske formål. Disse omfatter linse adaptere, filtre og flash-enheder. Også, har nye SLR kameraer autofokus og auto-eksponering indstillinger, som kombinerer enkelhed af point-and-shoot fotografering med fordele ved SLR kameraer. For eksempel kan fotografer ved hjælp af moderne spejlreflekskameraer indstille deres kameraer til automatisk at justere lukkertid og blænde, forlader dem for at kun behøver at bekymre dig om at holde den rette fokus.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com