Hvad er forskellen mellem motorolie & motorcykel olie?

May 4

Olie producenter understrege nødvendigheden af at bruge specialiserede olie i motorcykelmotorer, men uafhængige tests har vist at motorcykelolier trods flere forskelle, ikke giver praktiske fordele i forhold til standard motorolier i de fleste programmer

Fælles samleroer

I modsætning til biler bruger de fleste motorcykler den samme olieforsyning for at smøre både motor og transmission.

Olie klipning

År har test har båret ud olie producenter påstand om, at de konstant meshing gear i en motorcykel transmission vil forårsage dens olie mister smøreevne hurtigere end i en bil. Det mest markante fald i motorcykel olie viskositet sker efter kun 800 miles af brug.

Tilsætningsstoffer

Motorcykel olie indeholder tilsætningsstoffer, såsom som PTFE (alias Teflon), der er beregnet til at hjælpe med at smøre gearene, dermed reducere tab af smøreevne og viskositet gennem olie klipning.

Viskositet

Selvom motorcykel olie er faktisk mere egnet til at modstå rystetur i transmission brug end bil olie, har uafhængige tests vist at både bil og specialiserede motorcykelolier mister viskositet ved omkring den samme sats.

Regelmæssig vs syntetisk

Tests har vist, at de fleste syntetisk automotive olier udkonkurrerer regelmæssig oliebaserede motorcykelolier anvendes i motorcykler.

Våd koblinger

De eneste programmer i hvilken motorcykel olier er påkrævet er dem, der bruger "våd" koblinger, der er konstant nedsænket i motorolie. Bil olie har været kendt for at forårsage nedsænket kløerne til at glide og mislykkes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com