Hvordan at bestride en Cell Phone kontrakt

May 28

Hvordan at bestride en Cell Phone kontrakt

De fleste mobiltelefon luftfartsselskaber kræver, at brugerne til at underskrive en to-årig kontrakt til at modtage rabat eller gratis mobiltelefoner. Flytning til et andet flyselskab under kontrakten normalt kræver betale en tidlig opsigelse gebyr på $200 eller derover. At få en billig eller gratis nye telefon er et attraktivt tilbud, men det er vigtigt at overveje mulige negative aspekter af mobiltelefon luftfartsselskab. Cell phone kontrakter er svært at komme ud fra, men det er ikke umuligt. Metoder, der virker for én person kan ikke arbejde for næste, så det kan tage et par prøver at afslutte kontrakten.

Instruktioner

• Klage til telefon luftfartsselskab kundeservice-afdeling. Tech hjemmeside.com siger Sprint opsagt tjenesten for high-vedligeholdelse-klienter, der ofte kontaktet deres kundeservice-afdeling uden at tvinge kunderne til at betale et gebyr for tidlig opsigelse. Gøre klager i en høflig, men fast måde og bede om at tale med en vejleder, hvis repræsentanten ikke vil hjælpe. Indgivelse af klager med Federal Trade Commission og Better Business Bureau vil hjælpe, men være sikker på det er en legitim klage over service før indgivelsen.

• Finde nogen til at påtage sig ansvar for kontrakten. Hvis en ven eller et familiemedlem medlem ønsker at flytte til flyselskabet du forsøger at forlade, telefonselskab vil tillade hende at tage tiden tilbage på din kontrakt. Den, der overtager kontrakten vil ikke være berettiget til rabat telefoner, indtil kontrakten udløber.

• Se afsnittet Terms of Service på din telefonregning. Cell phone luftfartsselskaber ofte foretage ændringer af aftalen og tilføje nye gebyrer. Når virksomheder føjer disse gebyrer, de foretage ændringer i den kontrakt du underskrevet og du har mulighed for at opsige tjenesten. Telefonselskaber gør ikke det klart, når disse ændringer sker, så det er vigtigt at kontrollere med småt på din regning. Når Terms of Service er ændret, har du 30 dage til at forlade luftfartsselskabet uden at betale en tidlig opsigelse gebyr.

• Bruge funktioner på telefonen, der koster Flyselskabet flest penge. Mange telefoner har en "kun roame" indstilling, der tvinger telefonen til at bruge tårne ejes af andre luftfartsselskaber. Når du roamer, har din udbyder til at betale det selskab, der ejer tårnene bruges til at foretage dit opkald. De fleste smartphones er i stand til at binde til computere og dele deres internetforbindelse. Downloade store filer mens tethering tvinger teleselskabet til at betale for den båndbredde, der bruges. Stærkt ved hjælp af tjenester, der koster carrier penge ofte resulterer i opsigelse af din service uden at skulle betale de tidlige ophør gebyr. Sørg for din plan inkluderer ubegrænset roaming eller båndbredde før du bruger tjenesterne til at undgå store omkostninger på din faktura.

• Flytte til et område, din udbyder ikke dækker. De fleste luftfartsselskaber vil opsige din kontrakt, hvis du bor i et område uden service. Du skal give bevis for, at du har flyttet. Transportvirksomheder vil også give dig ud af kontrakten, hvis du er udsendt af militæret for at et område den ikke dækker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com