Sådan fjerner parameteren multifunktions på en 1997 forstæder

February 24

Parameteren multifunktions på en 1997 Chevrolet Suburban kontrollerer blinklys samt fartpilot funktioner. Hvis parameteren stopper i orden korrekt på din lastbil, skal du erstatte den med en ny. Det første skridt i denne proces er at fjerne den gamle switch fra ratstammen. Denne opgave bør tage omkring en time at udføre.

Instruktioner

• Unbolt negative terminal på batteri med en tidsubegrænset skruenøgle. Unbolt pluspolen næste, så lad forstæder sidde i 15 minutter.

• Drej rattet 90 grader fra center. Find det lille hul på bagsiden af rattet, der ligger nu over ratstammen. Skubbe små-bladet flad-head skruetrækker ind i hullet til pop airbag ud af rattet. Gentag på anden siden af hjulet, og derefter trække airbag ud af rattet. Trække ledninger og sætte airbag i en statisk-fri område med horn knappen opad.

• Unbolt bolt på midten af rattet med 1/2-inch ratchet og socket. Installere rat puller på rattet. Spænd ned aftrækker med 1/2-inch ratchet og socket, indtil hjulet kommer ud ratstammen.

• Trække ud parameteren tilt kolonne med dine hænder. Unbolt de øverste og nederste plastkabinetter fra ratstamme med 3/8-inch ratchet og Torx-head sockets.

• Trække ledninger til switch med dine hænder. Unbolt Skift fra ratstammen ved hjælp af 3/8-inch ratchet og en Torx-hoved-socket. Trække multifunktions skiftet væk fra de forstæder interiør.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com