Historien om 3G iPhone

July 5

Historien om 3G iPhone

I 2007 debuterede Apples iPhone. Inden for blot 30 timer, havde selskabet solgt 270.000 enheder. Da iPhone 4 blev udgivet for pre-order gennem Verizon i 2011, udsolgt det i 17 timer. I mellem lancerer sin første telefon og dens nyeste model, udviklet Apple en iPhone i stand til at arbejde ud 3 G-netværket. Historien om 3G iPhone har været kort, men travlt.

3G oversigt

Udtrykket "3G" står for tredje generation. Specifikt, 3G bruges til at beskrive en klassificering af cellulær teknologi og henviser til hvor hurtigt i et trådløst netværk fungerer. Ifølge en januar 2011 artikel i "Engadget" var 1 G-teknologi, som kan spores tilbage til i 1980 ' erne, ansvarlig for at hjælpe gøre mobiltelefoner tilgængelige for offentligheden. Dukket op i de tidlige 1990s 2 g. Omkring 1997, datatjenester begyndte at blive tilgængelig til cellphone brugere og i 2001, de første 3G-net blev lanceret. Cellulære luftfartsselskaber konkurrerer hele tiden at forbedre hastigheden af deres netværk og flytte til den næste generation.

iPhone 3G

Vejen til Iphone's første fuldt 3 G model begyndte i 2007 med den oprindelige iPhone. Sælges udelukkende gennem AT & T, den oprindelige iPhone var 3G-kompatibel, men gjorde ikke fuldt ud støtte teknologien. I 2008, den anden generation iPhone blev frigivet--iPhone 3G. I modsætning til den første iPhone leveres 3G-model komplet adgang til det hurtigere datanetværk. Som smartphones blev mere udbredt, brugerne i stigende grad at drage fordel af funktioner som Web browsing og downloading programmer, musik og videoer, der var afhængige af hastigheden af flyselskabets netværk.

iPhone 3GS

IPhone 3G blev efterfulgt af iPhone 3GS i 2009. Apple lavede nogen betydelig designændringer til den nye smartphone, men indførte et opdateret operativsystem, mere storage og et væld af nye funktioner. IPhone 3GS inkluderet videooptagelse, multimedia messaging service og et landskab tastatur. "S" i 3GS stod for "hastighed" og henviste til den iPhone Energitilfoerslen CPU. Apple stødte op iPhone 3GS processoren fra 412 MHz til 600 megahertz. Den kraftigere processor var beregnet til at hjælpe brugerne flytter omkring telefonen, downloade og gøre arbejdet hurtigere.

iPhone 4

IPhone 3GS fortsætter med at være til rådighed for salg på tidspunktet for offentliggørelsen og til en lavere pris end iPhone 4. IPhone 4 blev introduceret i 2011 af Apple. Kompagni ligeledes kundgøre at den nye smartphone vil være anvendelig igennem Verizon Trådløs ud over AT & T. "4" i iPhone 4 refererer ikke til 4G, modellen er stadig understøttes af 3G-net. I stedet, differentieret iPhone 4 med iOS 4, som er Apples nyeste operativsystem. IPhone 4 har desuden en hurtigere processor, nye glasdesign, game center og vedvarende Wi-Fi.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com