Sådan sletter du en kontaktperson på en LG-telefon

July 28

Sådan sletter du en kontaktperson på en LG-telefon

LG Electronics tilbyder en bred vifte af mobiltelefoner på alle de store trådløse netværk. Oprettelse og lagring af kontaktpersoner har været en standardfunktion på LG telefoner fra flip-telefoner til touch-screen smartphones. Uanset hvilken model telefon du ejer, vil til sidst du ønsker eller har brug for at slette en kontaktperson. Måske du kan huske ikke hvem kontaktpersonen er, eller hvordan du fik deres oplysninger, eller måske du bare skulle bruge deres oplysninger for kort tid. For det meste, er slette kontaktpersoner ens for de fleste LG telefoner.

Instruktioner

• Åbn din kontaktliste. Med LG kosmos Touch, skal du trykke på "Quick kontakter-Key". For LG Vortex, trykke på "Home"-tasten og trykke på "Kontaktpersoner". LG enV3, har en "Kontakter" knappen på telefonen.

• Vælg den kontakt, du vil slette. På touch-skærm LG telefoner skal du bare trykke på navnet på kontaktpersonen til at vælge den. For andre telefoner såsom LG blik, kan du rulle gennem dine kontakter. Ældre modeller har op og ned pilene til at flytte selv listen.

• Tryk på tasten "Menu" og vælg "Slet," "Slette" eller "Slet kontakt," afhængig af LG model telefon du har.

• Vælg "OK" eller "Ja" til at bekræfte, at du vil slette kontaktpersonen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com