Sådan ændres ejerskab med en POA på DMV i Roanoke, VA

January 7

Sådan ændres ejerskab med en POA på DMV i Roanoke, VA

En fuldmagt (POA) giver mulighed for en person til at handle på vegne af en anden person. Det er almindeligt anvendt i tilfælde, hvor en person er syg eller ikke har mulighed for at træffe beslutninger, men det kan også gøres for bekvemmelighed, for eksempel, hvis nogen rejser meget og ønsker at give en anden person beføjelse til at betale regninger og håndtere finanser... Virginia Department of Motor Vehicles, herunder DMV kontor i Roanoke, giver mulighed for en person med fuldmagt til at overdrage ejerskabet af et køretøj på andres vegne. Overførslen er meget ligesom den normale salg af et køretøj, men af POA er påkrævet.

Instruktioner

• Registrere ændring af ejerskabsoplysninger om bil titel. Køb og salg parter må konstatere køretøjets kilometerstand læsning i sektionen tildeling af titlen, og hver part skal underskrive og Udfyld navne og adresser på titlen. DMV anbefaler, men kræver ikke, at signaturerne skal notarized. Mængden af salg eller "velgørende gave" skal også registreres på titlen.

• Udfyld formularen DMV fuldmagt (VSA 70) og indsende det til DMV degnen med bil titel. Degnen kan bede om dokumentation for fuldmagt og lave en kopi af notarielt bekræftet og underskrevet fuldmagt dokumentation.

• Betale overskriftsalternativer gebyr. Person at komme i besiddelse af køretøjet skal betale et gebyr til titel køretøjet. DMV vil acceptere kontanter, check, Postanvisning, betalingskort eller kreditkort. En titel vil blive sendt til den nye bilejer.

• Tilbage gamle nummerplader. Plader på bilen, der skiftede ejerskab skal gives tilbage til DMV. DMV kan refundere en del af registreringsafgiften, hvis der er seks eller flere måneder tilbage på registreringen på salgstidspunktet. Indgive begæring til køretøjet restitution registreringsformular (FMS 210) til dommerkontoret for en tilbagebetaling.

• Ringe til forsikringsselskabet. Den købende part skal have forsikring på køretøjet og den sælgende part bør annullere bilens politik.

Tips & advarsler

  • For at gøre din tur til DMV hurtigere, download kræves formularer online og fylde dem før ankommer til DMV kontor.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com