Hvordan man beregner CCTV kamera linse sortiment

June 22

Hvordan man beregner CCTV kamera linse sortiment

Før du køber en CCTV (lukket circuit television) kamera eller en linse til et CCTV kamera vil du vide, hvordan man beregner kamera objektiv rækkevidde. Objektiv rækkevidde vil fortælle dig de vandrette og lodrette felter synspunkt. Du kan eventuelt et bredt synsfelt for kigger over en parkeringsplads eller en meget mindre field-of-view til at genkende en person ved din hoveddør.

Instruktioner

• Måle afstanden fra dit kamera til det område, du gerne vil se.

• Måle bredden af det område, du gerne vil se.

• Opdele bredde måling i afstandsmåling. For eksempel hvis afstanden fra kameraet til det område du ønsker at se er 20 fod og du gerne vil have en 5-mund-wide Vis på 20 fod, opdele 20 af 5 og dit svar er 4.

• Oplede størrelsen til dit kamera sensor nedenfor og formere svar i trin 3 af given multiplikatoren:

1-inch sensor multiplikator = 12,82/3-inch sensor multiplikator = 8,81/2-inch sensor multiplikator = 6.41/3-inch sensor multiplikator = 4,8

Hvis du har en 1/3-inch sensor, efter ovenstående eksempel du vil multiplicere 4,8 af 4 = 19,2, så linsen størrelse du har brug for er en 19,2 mm linse.

• Multiplicere den horisontale synsfelt med 0,75 til at få den omtrentlige lodret field-of-view. Ved hjælp af eksemplet i trin 3, er horisontale synsfelt 5 fødder gange 0,75, så din lodret synsfelt er 3.75 fødder. Dette er en god field-of-view for at kunne klart se detaljerne i en persons ansigt og overkrop torso på 20 fod.

Tips & advarsler

  • Formlen er: Focal længde af linse = multiplikatoren X (afstand til kamera/vandret field-of-view). Disse beregninger vil er omtrentlige og variere afhængigt af flere faktorer, herunder variabilitet i kameraet og linse producenter. Hvis du vil beregne linse intervaller ved hjælp af en linse regnemaskine se linket i afsnittet ressourcer. Du vil sandsynligvis ikke kunne få en linse til præcis matcher din beregning, men du skal kunne finde en linse tæt nok til at din beregning at være egnet til dit formål.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com