Sådan ændres en forlygte på en 2004 Jeep Grand Cherokee

January 20

Sådan ændres en forlygte på en 2004 Jeep Grand Cherokee

Ændre forlygte på din Grand Cherokee er en simpel job. De fleste løg er designet til sidste mellem 450 og 1.000 timer. Skader på forlygterne forekommer oftest fra en vandlækage eller rørende af pære under installationen. Forlader den dagtimerne kører lys på vil også forkorte tiden før din næste forlygte reparation. Når du forsøger nogen reparation til din Cherokee elektriske system, altid bruge de rette værktøjer og alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Instruktioner

At fjerne den Grand Cherokee forlygte

• Tænd for strømmen til forlygter til at afgøre, hvilken en du vil erstatte.

• Løft hood og fjerne den bolt, der holder på lygten i sin holdning med din topnøgle. Bolten skal du fjerne bliver i midten af plast klippet, der er fastgjort på lygten. Sted bolt til side eller i din lomme til sikker opbevaring.

• Placere en hånd på i øverste højre hjørne af forlygte sag. Forstå nederst til venstre i forlygte tilfældet med anden hånden. Trække sagen hele forlygte udad fra lastbilen. Forlygte-sagen er holdt i position af ball studs. Ikke trække om forlygte sagen ved hjælp af alle jeres kræfter. Du skal bruge en lille mængde af kraft, men vær forsigtig, så du ikke rip ledninger ud. For det bedste resultat, skal du placere din venstre knæ mod kofanger med din mund stadig på jorden. Dette vil stoppe din krop fra slæbe bagud når forlygte sagen endelig popper ud af position.

• Tag på lygten ledninger fra bagsiden af lys. Brug en flad skruetrækker til at løfte klippet holder selen på plads, hvis du ikke kan gøre det i hånden. Hvis du bruger skruetrækkeren være meget forsigtig, så du ikke bryde plast klippet ud af selen. Trække selen ud af grådige forbindelse plug. Aldrig trække selen ud af sin ledninger.

• Fjerne forlygte fra sagen ved at dreje det mod uret, indtil du føler det låse. Langsomt fjerne pære for at undgå at bryde det i sagen forlygte.

Installation af i Headlight

• Sætte på din latex handsker og inspicere de nye forlygte for mulige skader. Kontrollere over forlygte sagen for at sikre, at det ikke har nogen knæk i det. Sørg for at du har den korrekte udskiftning forlygte ved at sammenligne den nye ene med din forlygte pære.

• Placer en lille dab af de dielektriske fedt på hver af tænderne på den nye forlygte. Være helt sikker på, at du ikke får nogen af fedt på glas af i headlight. Hvis du gør, er aftørring det ikke godt nok; Du skal starte forfra med en ny pære.

• Sted på lygten tilbage ind i lygten sagen i den nøjagtige placering, du har fjernet den gamle forlygte. Låse det på plads ved forsigtigt at dreje lyset med uret indtil du føler det lås eller klik på. Stik selen tilbage ind i bagsiden af i headlight omhyggeligt.

• Rejse forlygte sag på plads. Sørg for, at det er linet op med hver kugle stud stik. Push forlygte sagen tilbage til bolden stud sockets forsigtigt. Igen, du ikke brug din samlede styrke, fordi du kan knække sagen forlygte. Når du hører hver side, klik på plads, holde op med at skubbe om forlygte-sagen.

• Returnere bolten forlygte sag at sikre klip. Der er ingen forudindstillede mængden af drejningsmoment til bolten. Sørg for, selv om, at du ikke stramme bolten og knæk plast bedrift klip. Kontrollere forlygte til Sørg for det er helt sikkert af wiggling det. Hvis det er løs, kontrollere bolt for klippet eller det kunne være, at en Ball studs ikke låse på plads. Hvis alle er fine tur i dagtimerne på at teste dem. Denne nøjagtige proces kan gentages for at erstatte din anden forlygte på din Grand Cherokee, hvis nødvendigt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com