Sådan bruges DIVs for baggrund

February 10

DIV tag er brugt til at oprette blokke, der kan være formateret ved hjælp af forskellige CSS (cascading style sheet) attributter. Selv om fremkomsten af HTML5 vil til sidst gøre DIV tag forældet, er det i øjeblikket stadig en nyttig tag. Brug DIV-tag med inline attributter kan give en hurtig måde at tilpasse et bestemt afsnit på en side. DIV tag kan bruges som en wrapper til at oprette en baggrund for en bestemt del af siden. Baggrunden kan indstilles til enten et ensfarvet eller et billede.

Instruktioner

Angiv baggrunden til en farve

1 Find HTML-farvekode for baggrunden. En ressource til at få farvekode er HTML Color Picker hjemmeside (Se ressourcer).

2 Føj attributten "baggrundsfarve" som en stil indstilling til DIV tag. Definere attributten med HTML-farvekode. For sorte er koden som følger:

< DIV stil = "baggrund-kolorere: #000000" > her < / div >

3 Upload din Web-side og derefter afprøve koden ved at få vist siden i flere browsere.

Angiv baggrunden til et billede

4 Uploade et baggrundsbillede til din Web-server eller til en tjeneste, der giver mulighed for direkte linker til billeder.

5 Føj attributten "baggrundsbillede" som en stil indstilling til DIV tag. Definere attributten med følgende kode: "URL(pathtoimage)". Erstat teksten i parentes til at matche sti af billedet, du vil bruge. For et billede ved navn "background.jpg", der er gemt i en mappe med navnet "billeder" i den samme mappe som websiden, er koden som følger:

< DIV stil = "baggrundsbillede: URL(/images/background.jpg)" > her < / div >

6 Upload din Web-side og derefter afprøve koden ved at få vist siden i flere browsere.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com