Sådan installeres en Radio i en Buick Park Avenue

June 25

Buick Park Avenue bruger en standard størrelse 1-DIN slot for radioenheden. Mens hovedenheden vil være helt tilstrækkelig for de fleste mennesker, foretrækker nogle mennesker at ændre fabriksindstillingerne ved opgradering af radio til en nyere unit. Øget lyd forstærkning, MP3 kapacitet og Bluetooth er blot nogle af grundene til, kan du opgradere din radioenheden. Når enheden er ud af bilen, skal du vide, hvordan du installerer den nye enhed.

Instruktioner

• Tilslut antennekablet til den nye radio. Antenne stik ligner en kvindelige audio/video-stik og stik i input-stikket på bagsiden af den nye radio markeret til antennen.

• Tilslut den elektriske ledninger fra fabrik ledninger. Tilslut 6-bens stik fra ledningerne til bagsiden af den nye radioenheden. Der vil normalt kun være én tom 6-pin slot for dig at forbinde ledningerne.

• Skub radioenheden på instrumentbrættet. Radioenheden for Park Avenue vil være en standard 1-DIN størrelse radioenheden og vil glide lige ind i åbningen til radioen. Skub enheden hele vejen ind i instrumentbrættet, indtil det klikker, der angiver, at det har låst ind i instrumentbrættet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com