Hvordan at tilslutte op hjem Surround Sound-højttalere

April 27

Hvordan at tilslutte op hjem Surround Sound-højttalere

Tilslutning af surround sound-højttalere til en audio/video receiver kan forvandle et værelse til en hjemmebiograf med flerkanals audio. Receiveren leverer en anderledes lyd signal til hver højttaler i systemet, at skabe illusionen af bevægelse ved at forsinke lydsignal fra den ene højttaler til den anden. Hver højttaler er placeret på en bestemt placering i rummet for maksimal effekt, så modtageren med højttalerkabel er tilsluttet. Arbejder systematisk, bør opsætningen tage ikke mere end en time.

Instruktioner

• Placer hver højttaler i sin rette placering ved at kontrollere etiketten på bagsiden af hver enhed for at identificere højttaleren. For eksempel, er LF og RF højttalerne venstre front og højre front. Disse skal placeres på hver side af TV eller projektor skærmen på forsiden af værelse. Centerkanalen producerer dialog i træk, så det skal placeres over eller under TV-skærmen. Sæt de to bagerste surround-højttalere bag i lokalet, at dreje hver højttaler indad 45 grader mod bagsiden af publikum. En powered subwoofer til baslyd kan placeres nær en væg hvor det er af vejen.

• Skære en længde af wire for hver højttaler med en maskemåler, der er egnet til afstanden skal dækkes fra taleren til modtageren. En spole af 18-gauge wire kan levere kvalitet audio signaler over afstande op til 10 fod, for eksempel, mens tykkere 16-gauge wire er god for op til 20 fod. Jo mindre maskemåleren antal, jo tykkere wire.

• Skalle af 1/2 tommer af afskærmning fra de to ledninger på hver ende af højttalerkabel ved hjælp af wire strippere. Twist sammen de samme farve tråde af hver ledning med tommel- og pegefinger.

• Tilslut de to ledninger til de to terminaler på bagsiden af højttaleren. Terminaler kan enten være løftestang type, som løfter op, for at afsløre huller til ledninger nedenunder, eller sorten bindende post, som skal skrues indhyllingsafstand ledning til den nøgne metal bolt nedenunder. Højttalerkablerne er normalt i to forskellige farver, så vælg en farve til at forbinde til den positive terminal (rød) og bruge anden ledningen til den negative (sorte) terminal. Følg denne regel konsekvent for at fjerne enhver chance for krydsede ledninger.

• Arbejde med uret rundt i lokalet, begyndende med den venstre fronthøjttaler til at forbinde hver sæt af ledninger til tilsvarende terminalerne mærket for hver højttaler på bagsiden af modtageren.

• Tilslut subwoofer kabel fra Sub Out-stik på bagsiden af modtageren til input-stikket på bagsiden af sub.

• Sæt netkabler til modtageren og subwoofer til en stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Tilslut alle højttalere til modtageren inden du tilslutter modtagerens elektrisk ledning i en stikkontakt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com