Hvordan at slippe af med lugten i det sorte vand Holding Tank i en RV Trailer

April 30

Hvordan at slippe af med lugten i det sorte vand Holding Tank i en RV Trailer

En af fordelene ved rejser i en RV er ikke at skulle holde op med at finde et offentligt toilet, som de fleste autocampere har et toilet. Fordi en RV er mobile er det ikke muligt at forbinde en RV toilet til en Septisk system, så affaldet er kanaliseret til en sort vand holding tank, som skal tømmes på udpegede lossepladser. Selv efter den sorte vandtank er blevet tømt, kan det stadig lugter dårligt. Holde foul lugte i skak er muligt med kemikalier, der vil reducere lugt og bekæmpe opbygning af faste stoffer i tanken.

Instruktioner

• Besøg en detailhandler, der sælger sorte vand holding tank behandlinger såsom Sam's Club, Walmart, Lowes eller Home Depot.

• Vælg en tank behandling produkt. Der er mange på marked i både pulver og flydende form. Nogle mærker at vælge imellem er OdoBan, Aqua Kem, SupremeGreen, Aqua-Zyme, Campa Chem og øko-Smart.

• Dræn og skyl den sorte vandtank. Lukke ventilen og tilsæt vand nok til at dække bunden, en tomme dyb.

• Bruge mængden af kemiske anbefalet på emballagen. Tilføj produkt til toilettet lidt ad gangen, skylle toilettet efter hver tilsætning. Fuldføre denne proces, indtil alle kemiske er blevet tilføjet. Denne metode hjælper til at distribuere kemiske i hele det sorte vand holding tank.

Tips & advarsler

  • Kemisk behandling bør være tilføjet efter hver sort vand holding tank dump at minimere lugt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com