Mopar 440 motor genopbygge indstillinger

July 14

Blandt pantheon af store motorer er Chrysler's 440 en Thunder Gud af drejningsmoment. I en vis forstand gjort dette attribut 440 et offer for sin egen succes. 440's jordflytning drejningsmoment gjorde det passer perfekt til en række store sedans, autocampere og andre tunge køretøjer, og som sådan, det mangler en smule mystik i forhold til den race-opdrættet Hemi. Imidlertid kunne ikke sin borgerlige oprindelse holde det største af Chrysler big-blokke fra at nå så legendariske status som en af sin samtidiges fra GM eller Ford.

Stock Genopbyg

Der er intet galt med en mere eller mindre bestand genopbygge hvis du bare er på udkig efter en pålidelig og "torquey" motor til magten din klassiske Chrysler eller autocamper. Dog kan du drage fordel af nogle moderne teknologi til at øge magt, brændstoføkonomi og driftssikkerhed. Moderne elektroniske distributører er mere kraftfuld og pålidelig end gamle point-type distributører, og vil langt outlast deres mekaniske modstykker. Overvej også en moderne karburator, dual-mønster knastaksel og et sæt af brugte overskrifter i stedet for de oprindelige udstødningsgas mangfoldigheder. At have en tre-vinkel valve job skæres i ventilsæderne vil øge lav-rpm drejningsmoment, og en elektrisk kølende ventilator og vand pumpe vil øge magt og brændstoføkonomien over hele linjen.

Mild ydeevne

Du ved, du taler om en dårlig motor når 400 hestekræfter og 450 lb-ft af drejningsmoment er "forholdsvis milde." Hvis du leder efter nogle fede hestekræfter uden at ofre din bils gaden manerer, kan smide et par grundlæggende hot rod dele på din blok udføre opgaven. Du skal bruge et sæt af 10-1 flat-top stempler, krom-moly bolte i hele motoren, et justerbart rulle-rocker valvetrain, en knastaksel med om 238/indtag og 246/udstødning varighed på 0,050-tommer lift. Du skal bruge en høj-flyder, dual-fly indtag med et sæt af fuld længde, 1 7/8-inch overskrifter og en fuldt moderne Tændingssystem. Overveje at købe en power pakke som Performer RPM-pakke, der tager alle gætterierne matchende cam, hoveder, indtagelse og karburator til at producere den ønskede effekt.

Vil store

MOPARS magt strategi har i årtier været "gå stort eller gå hjem." En 440 blok vil let tage 500-plus cubic inches ved hjælp af en stroker kit, men du måske ønsker at overveje ophugning motorblokken og starter med en blok, 1972-1973 400, som har langt tykkere vigtigste web forstærkninger til at håndtere 500's enorme drejningsmoment. 400 er en lav-deck design, men vil stadig udvide til over 512 cubic inches med nogle maskine arbejde. Anvende grundlæggende genopbygge spidsen er beskrevet i afsnit 1 til en 500-plus motor og du kan nemt netto 400-plus hestekræfter og 500-plus lb-ft af drejningsmoment med en glas-glat tomgang. En 512 underkastes den samme behandling, og beskrevet i sektion 2 skal netto du en let 500 hestekræfter og 550 lb-ft af dæk neddeling drejningsmoment.

Tvungen induktion

Intet slår en turbo setup for hestekræfter, drejningsmoment og alsidighed. Hvordan du opbygger din motor blok afhænger af hvor meget strøm du ønsker at gøre; i sidste ende, motorblokken, selv er, hvilke grænser power potentiale. En 440 blok forstærket med en main-bærende bælte kan modstå omkring 800 hestekræfter før krumtapakslen borer sig ned i jorden; en stærkere 400 blok kan gå til omkring 1.000 hestekræfter med forstærkninger. Enten måde, du skal bruge et sæt 8,5-1 smedet stempler, smedede stål stænger og krumtapaksel, stål vigtigste caps og krom-moly bolte og studs i hele. Eftermarkedet hoveder flyder mindst 215 cfm på indtag sider er bedst, men porteret stock hoveder vil arbejde. Du kan bruge uanset knastaksel, du ønsker, så længe det virker med hoveder og indtag og holder motoren under 6.000 rpm eller så. Du behøver ikke at bruge en eftermarkedet brændstofindsprøjtning setup; et slag-grundig karburator vil fungere godt så længe du holder boost under 8-10 psi. Som altid, en twin-turbo setup redskaber du hurtigere gasspjæld respons og lav-rpm drejningsmoment, men en enkelt-turbo setup vil være billigere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com