Hvordan investerer jeg i RFID-bestande?

April 2

Hvordan investerer jeg i RFID-bestande?

RFID står for radio frekvens identifikation. Disse elementer er passiv chips anvendes til sporing og identificering af emner. For eksempel, Walmart bruger dem til at spore dens lagervarer og også bruger dem til at administrere niveauer af materiel. Fordi de har bred appel, kan de betragtes som en værdifuld investering. De har allerede erstattet stregkode scanning i mange store supermarked-kæder, fordi RFID kan få flere oplysninger.

Instruktioner

• Lukke sig op en formidlingsprovision konto. Et par eksempler kan nævnes Schwab, E * Trade og TD Ameritrade. Mæglere, der er medlemmer af finansielle industri Regulatory Authority (FINRA) og Securities Investor Protection Corporation (SIPC) giver yderligere beskyttelse.

• Besøg webstedet RFID-investering, og vælge et firma, hvor du ønsker at investere. Dette site har profiler af hundredvis af virksomheder involveret med RFID. Det indeholder beskrivelser af, hvad disse virksomheder gør sammen med deres lagre ticker-symboler.

• Kontrollere de grundlæggende principper. Når du har valgt et par virksomheder, der interesserer dig, besøge webstedet MSN MoneyCentral Stock Counter side. Skriv i ticker symbol af bestanden og klik på "Get Quote." Rul ned på siden og se til højre for skærmen under "Lager spejder." Du får et tal mellem en og 10. Bestande, der har en otte, ni eller 10 traditionelt outperforme markedet.

• Tjek det 200 dages glidende gennemsnit (DMA). Dette er en indikator for, at mange professionelle forhandlere kan bruge til at måle styrken af en bestand. Hvis en bestand er over 200 DMA, angiver bestanden er stærk og tilbøjelige til at flytte højere. Hvis det er under 200 DMA, er det et tegn på svaghed.

• Afgøre, om bestanden er i en uptrend. Tegne en linje på tværs af toppen af diskant og en anden på tværs af lavpunkter af bestanden. Dette vil skabe en tendens kanal. Afgøre, om denne kanal er bevæger sig op eller ned. Disse kanaler kan hjælpe dig med at afgøre hvad de skal købe, og Hvornår.

• Log jeres kurtage beretning når du er klar til at købe materiel og indtaste en "Grænse" ordre. Dette køb en materiel når det som en bestemt pris. Dette kan du få den pris, du ønsker, ikke den pris, som markedet giver dig. Angive en stop-tab, hvis du vil begrænse det beløb, du kan tabe.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com