Hvordan til at ændre min F-350 V10

August 2

Hvordan til at ændre min F-350 V10

Ford F-350 pickup truck udstyret med benzin V10 motor er en af de mest alsidige og kraftfulde pickup lastbiler på vejene. Allerede kan utrolig bugsering, der er få ændringer nødvendige for at gøre F-350 i stand til at trække mere, men der er masser af ændringer, der kan forbedre udseendet af F-350, samt gøre sin V10 motor mere kraftfuld. Af særlig interesse er suspension hejse kits, som dramatisk forbedrer de muskulære gode udseende findes kun på F-350 V10, samt kold luft induktion kits, der tillader den store V10 motor til at ånde mere frit.

Instruktioner

• Installere F-350 løftede suspension kit. Sættet bør løfte lastbilen et minimum af 12 inches fra sin placering på lager suspension. Dette kan bedst ske ved at udnytte en 8-tommer suspension lift kombineret med en 4-tommer body lift. Body lift kit indeholder de nødvendige afstandsstykker skal installeres mellem rammen og kroppen såvel som en arm, der flytter bestanden styretøj kobling til brug med lift kit.

• Installer overstørrelse hjul og dæk til at matche de nye højde af køretøjet. Undgå at installere dæk, der er for høje, i stedet vælger et dæk, der måler cirka 35 inches høj. Denne størrelse, kombineret med en 18-tommer hjul, giver en god fornemmelse af andelen til den løftede F-350, hverken for stor eller for lille. Du vil måske bemærke en dråbe brændstof økonomi, men som motoren har nu til at arbejde hårdere for at nå udpeget hastighedsgrænser.

• Erstatte den V10 stock luft boks med en kold luft induktion kit specifikke for F-350 pickup truck til at forbedre effektiviteten af motoren, hvilket øger hestekræfter. Udskiftning luft induktion kit giver mulighed for mere luft at strømme ind i gasspjæld kroppen af motoren, samt giver mulighed for at luft ind i gasspjæld kroppen på en koldere temperatur. Kold luft induktion kits tillade til montering af stock sensorer, så motoren forvaltningsenhed vil fortsætte med at fungere korrekt og montere i den samme position som boksen stock luft at forenkle installationen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com