Hvordan du udskifter nål patron på pladespiller

September 15

Hvordan du udskifter nål patron på pladespiller

En enkel måde at opgradere en pladespiller er at erstatte nålen--kaldet stylus-- og patronen. De er de to elementer på en pladespiller, der indsamler lyden. Stylus opfanger vibrationer fra posten spinning grooves, og patronen konverterer disse vibrationer til elektrisk energi, der er læst af tarme af pladespilleren og oversat til musik. Det mest vigtige ting at tage i betragtning, når erstatte den nål og patron er at de skal være afbalanceret på pladespilleren arm. Erstatte dem kan opnås ved at følge nogle få trin.

Instruktioner

• Fortryde de to skruer på toppen af skallen. Skallen er af metal eller plast del, der holder kassetten til armen. Tillad patron og stylus forsamlingen til at falde lidt, men vugge forsamling med håndfladen. Med anden hånden, skub forsigtigt ledningerne fra den gamle patron forsamling. Holde enhver vægte, som du finder placeret mellem patronen og skallen. Kassér den gamle patron sin knyttet pegepinden.

• Skub en ny stylus ind på den nye patron med din pegefinger og tommelfinger. Det vil blot glide på. Kontrollere vægten af patronen på emballagen. Tilføje en vægt mellem skallen og patronen, hvis patronen vejer mellem 3,5 og 6,5 g på nogle Technics pladespillere. Andre pladespillere kan variere i deres vægt krav, så tjek, hvad det er. Shell vægt kompenserer for letvægts patroner.

• Fastgør ledninger mellem den nye patron og skallen. Skru den nye patron til shell, og sørg for det er i overensstemmelse med skallen. Løst fastgøre den.

• Vedhæfte overhæng gauge. Overhæng gauge bruges til at korrigere afstanden mellem pennen og pivot bag på pladespilleren og hjælper med balance. Profilet fastgøres på plads af arm og shell skæringspunktet. Skub blækpatronen, således at spidsen af pennen--nålen--er ovenfor markør punkt på måleren. Derefter fastspænd skruerne, shell og fjerne måleren.

Tips & advarsler

  • Tilføj yderligere vægte som nødvendigt. Der er stylus vægte, som kan tilføje 4 gram til patronen. Stylus vægten skruer ind i hullet mellem to shell skruerne. Det er endvidere at shell vægt. Dokumentationen for detaljerne relateret til din pladespiller. Hvis du ønsker at ridse spil, du har brug for masser af vægt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com