Hvordan til at nulstille en glemt adgangskode på en 30GB Ipod

October 27

Hvordan til at nulstille en glemt adgangskode på en 30GB Ipod

Har du nogensinde havde oprettet en adgangskode til noget som en computer eller hjemmeside og derefter glemt hvad det var? Løsningen der var nok til at komme op med en ny adgangskode eller bare en nulstilling af adgangskoden, og din blev udført. Nulstille en adgangskode for en ipod kan være en smule mere involveret, da der er to typer af adgangskoder. Ene er en administratoradgangskode, som skrives på den værtscomputer ipod er synkroniseret til oftest, og den anden er en skærmen lock adgangskode, der er angivet af forskellige Klik på ipod "hjul". Denne artikel vil hjælpe dig med at låse op for begge typer af glemte passwords.

Instruktioner

• Det første skridt til at frigøre eller nulstille en glemt adgangskode er ganske enkel. Stik iPod'en i den computer bruger ipod sammenknytte telegram. Du vil se advarslen "ikke lave afbryde". Når denne advarsel kommer op og ipod begynder at synkronisere, afmonterer ipod fra det tilslutningskabel. Dette bør gøre tricket.

Hvis ikke så skal du gendanne iPod'en og gå til trin 2.

Åbn itunes på computeren og tilslutte ipod til computer med ipod sammenknytte telegram. Dette kan tage et øjeblik til itunes til at genkende iPod'en og den "lave ikke afbryde" advarsel vil blive vist igen. Afbryd ikke ipod-denne gang.

Vælg ipod fra kildelisten i itunes og dette åbner skærmbilledet ipod Resume i itunes, det vil ligne billedet her. Klik på fanen gendannelse. Dette vil give dig 4 indstillinger. Til helt gendanne alle indstillingerne vælge mulighed 4: Gendan og opdatering.

Hvis din ipod er ældre end en 4th generation ipod, sker genoprette automatisk når du klikker på knappen Gendan på advarselssiden.

Du bliver bedt om din adgangskode, hvis du bruger en MAC computer, dette vil være din MAC-adgangskode til computeren ikke adgangskoden ipod. Hvis du bruger en windows-computer, du ikke bliver bedt om en adgangskode her.

Tillad ipod hen til genindføre, du vil se en statuslinie på computerskærmen og selv om det kan se helt fyldt efter et par minutter, lad ipod tilsluttet. Du kan også se det bag lyset på ipod kom flere gange og fade. Vente på itunes assistenten vises på computerskærmen. Dette vil tillade dig at omdøbe iPod'en og indstille alle indstillinger for dig ipod, ligesom hvis ipod var helt nye. Alle oplysninger på ipod vil have været slettet og skal genindlæses på ipod.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at du har den nyeste version af itunes på din computer
  • Sørg for, du har godkendt computer til itunes
  • Hvis gendanner ipod, slettes alle oplysninger på ipod

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com