Beskrivelser af de forskellige typer af spiltrukket kabler

July 26

Beskrivelser af de forskellige typer af spiltrukket kabler

Der er to grundlæggende typer af spiltrukket kabler: wire og syntetisk. Wire kabler er typisk lavet af stål med lidt at ingen variation mellem producenter. Producenter, som gør syntetisk kabel for spil typisk udvikle og patent, eller købe deres egen unikke syntetiske kabel til varemærke og sæt dem ud fra deres konkurrenter. For at sammenligne specifikke kabler, vil du ønsker at se på diameter, længde, minimum bryde styrke og hvad anbefales til dit spil.

Wire kabel

Wire kabel er primært lavet af airplane lønklasse stål ledninger samles for at give styrke og fleksibilitet i kablet. Wire kabel er blevet brugt med succes langt længere end syntetisk reb, men det kommer med nogle ulemper. Sikkerhedstip advare tykke handsker skal bæres, når man arbejder med wire kabel. Kablet bærer, har det en tendens til at udvikle skarpe tråde af wire, at holde ud og kan rive dybt i dine hænder. Når wire kabel er strakt stramt, har det været kendt for at snap, forårsager en utrolig mængde af modreaktion. Modreaktion fra mængden af stræk på kablet, og sin egen vægt, kan piske kabel tilbage mod køretøjet, person, der driver spiltrukket eller nogen anden i vejen og forårsage ekstreme skader. Ordentlig sikkerhedsforanstaltninger og vedligeholdelse af din wire kabel vil hjælpe med at beskytte dets holdbarhed og levetid.

Syntetisk kabel

Syntetisk kabel stigende i popularitet som teknologien udvikler sig for at udvikle et bedre produkt end standard wire kabel. Syntetisk kabler vil ikke rust, er lettere i vægt, og anses for sikrere end wire kabel, fordi de ikke modreaktion hvis de bryde eller rive op dine hænder. Som et resultat, kræver de mindre vedligeholdelse end wire kabler--en standard når over før brugen for at sørge for der er ingen tårer, og at sikre, at kablet er rullet tilbage på spiltrukket tromlen korrekt er alle, der er nødvendig. Syntetisk kabler er dog mere modtagelige for skade fra skarpe kanter end dens stål modstykke. Der er to mærker af syntetisk reb ofte nævnt i anmeldelser: Master-Pull og Amsteel blå . Begge er fremstillet i en variation af Dyneema , et materiale, som er blevet anvendt på tværs af mange brancher, herunder personlige beskyttelse, medicinsk og tunge marine operationer. Dette materiale er resistente over for fugt forhindrer molding eller bliver beskadiget af vand, giver det en anden fordel over wire kabel, som vil ruste fra vand eksponering, hvis ikke plejes.

Master-Pull syntetisk spiltrukket kabel

Master-Pull har tre forskellige typer af spiltrukket reb og kan prale af de højeste Minimum bryde styrke (MBS) pr. diameter. Den lavest ydende kabel er Master-Pull spiltrukket reb, og med en 3/8-inch diameter, det har en MBS 18.000 pounds. Der er også Master-Pull Superline og Master-Pull Superline XD, som har en MBS 26.500 pounds med en 3/8-inch diameter. Master-Pull syntetisk reb anvendes af hæren i deres spiltrukket linjer, blår reb og køretøj recovery kits.

Amsteel blå syntetiske spiltrukket kabel

Amsteel blå er almindeligt anvendt i den maritime industri og har udvidet til en spiltrukket linje bruges primært til spil monteret på terrængående køretøjer. MBS for en 3/8-inch diameter kabel er 17,640 pounds, som er typisk mere end nok til en tungere terrængående køretøj, og gør det ca 23% stærkere end wire kabel. Amsteel blå er blevet testet, og resultaterne har fået stor anmeldelser i off-road magasiner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com