Opsætning af trådløst Internet for en BlackBerry Pearl

January 13

Den BlackBerry Perle vende 8220 og BlackBerry Pearl 8120 er smart telefoner fremstillet af forskning i bevægelse (kant). BlackBerry smartphones er især populært blandt virksomheder og corporate enkeltpersoner, der har brug for konstant adgang til virksomhedens data og e-mail. En af de vigtigste elementer i BlackBerry Pearl er dens evne til at få adgang til trådløse Internet-hotspots og netværk. Lær at oprette og få adgang til trådløst Internet (WiFi) på din BlackBerry Pearl.

Instruktioner

• Kontroller, at du har et trådløst Internet-aktiveret BlackBerry Pearl. Ikke alle BlackBerry perler har en trådløs Internet antenne indbygget i håndsættet. Læs etiketten på bagsiden af telefonen for at finde dens modelnummer. Nyere BlackBerry Pearl telefoner (modeller 8120 og 8220) har trådløst Internet kapaciteter. BlackBerry Pearl 8100, 8110 og 8130 har ikke trådløst Internet kapaciteter.

• Drej på BlackBerry Pearl. I modsætning til ældre gentagelser af BlackBerry smart telefon har Pearl ikke en udpeget tænd/sluk-knap. I stedet kan telefonen aktiveres ved at trykke på den røde telefontast for i øverste højre hjørne, eller ved at trykke på navigationsknappen cirkulære "perle" i midten af tastaturet.

• Angiv et område serviceres af et trådløst internetnetværk. Fælles offentlige områder omfatter kaffe butikker som Starbucks (kigge efter en mærkat eller tegn offentliggøre område som et trådløst Internet-hotspot), biblioteker, nogle restauranter og mange hjem. BlackBerry Pearl kan også få adgang til Internet og e-mail via en UMA (ulicenseret Mobile Access) netværk, GAN (generisk adgang netværk) eller celle foretage en opringning netværk (GSM/GPRS/EDGE).

• Naviger til BlackBerry Pearls trådløse Internet opsætning. Rul ned til ikonet Internet på BlackBerry skærmen ved hjælp af tastaturet eller den cirkulære "perle" navigationsknap i midten af tastaturet. Vælg det ved at klikke ned på knappen perle eller ved at klikke på knappen "OK" på Blackberry tastatur.

• Afvente den BlackBerry Perle til at scanne for åbne trådløse Internet netværk. Dette kan tage flere sekunder. Telefonen forsøger automatisk at tilslutte sig netværket. På vellykket forbindelse til det trådløse Internet, åbner BlackBerry Pearl en tom webside.

• Vælg et bogmærke hjemmeside adresse, eller brug tastaturet til at indtaste en ny webadresse til BlackBerry-browseren. Vælg "Gå" til at besøge hjemmesiden og surfe på nettet via den trådløse internetnetværk.

Tips & advarsler

  • Konstant på internettet på din BlackBerry Pearl kan betydeligt nedbryder dens batterilevetid.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com