Øge Gas kilometertal på en Toyota Prius

April 17

Øge Gas kilometertal på en Toyota Prius

Reguleringsperioden

De fleste Prius chauffører finde, at bilen begynder at præstere sit bedste ved 0 til 10.000 mile mærket. Nogle bilister har rapporteret om gas kilometertal stigninger på op til 20 procent end når de først kørte deres hybrider fra partiet. Dette er normalt tilskrives batteriet acclimating sig til normale kørselsforhold og motoren slog sig ned i vaner af driveren.

At finde Hybrid Comfort Zone

De fleste hybrider er ikke beregnet til at være høj ydeevne hastighed og power maskiner. Prius producerer den bedste gas kilometertal ved konstante hastigheder på 40 til 45 mph, efter road tests. Prius drivere er købedygtig kyst, næsten ubesværet, ned og endda op, bakker, der kræver mindre brændstof ved konstante hastigheder. At vælge kørsel ruter med rige muligheder for kyst genoplader Prius batteri og reducerer motorens behov for gas. Rolige dage med mindre vind og træk er også en del af bilens kørsel komfortzone, hvor nogle drivere har rapporteret brændstoføkonomi på op til 75 mpg.

Temperatur, dæktryk og brændstof

Prius vil bruge mere brændstof under koldstart. Batterier tage ofte adskillige minutter til at varme op, tvinger engine til at brænde brændstof. Prius drivere fortsat at rapportere, at undgå ekstremt kolde kørsel når det er muligt at øge brændstoføkonomi.Som med de fleste biler, hjælpemidler korrekt dæktryk i acceptabel brændstofeffektivitet. Førere af traditionelle biler finder det nødvendigt at følge bil maker psi retningslinjer når fylde dæk. Prius ejere, diagram dog bedre brændstofeffektivitet af følgende maksimale dæktryk opfordrede til hver dæksiden snarere end Toyota's psi anbefalinger.

Toyota Prius også brænder lav oktan brændstof mere effektivt end andre kvaliteter, der er behandlet med tilsætningsstoffer. De fleste drivere er villige til at betale lidt mere på pumpen i bytte for færre ture til tankstationer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com