Hvordan man kan bryde ind i kommercielle Print modellering

October 20

Hvordan man kan bryde ind i kommercielle Print modellering

Kommercielle print modellering er anderledes fra typiske modellering. Kommercielle udskrifter er reklamer for alle typer af produkter, så modellerne er alle forskellige kropstyper, former og størrelser. For at bryde ind i kommercielle modellering, er der et par skridt du kan tage.

Instruktioner

• Finde en fotograf, der er bekendt med hvordan man kan tage headshots. Hvis dit budget tillader, få nogle fuld længde skud gjort så godt. Bære farver, fladere din hud tone og undgå at bære tøj, der har højt udskrifter eller logoer på dem.

• Opbygge en portefølje af ser baseret på hvad du tror, du kunne få stemmer. For eksempel, hvis du er en 30-årig kvinde, kan du have en mor look eller et professionelt udseende. Oprette en alsidig portefølje med mange forskellige udseender.

• Oprette et comp card. Et comp card er et ark med dine billeder, målinger og oplysninger om, hvordan til at kontakte dig. Dette er dybest set din model visitkort. Udskriv ikke mange som du kan blive forbundet med et agentur, der har forskellige krav til comp card.

• Find lokale modeling og talent agenturer. Screen Actors Guild, eller SAG, har online programoversigter, der kan søges. Find ud af hvad de har brug for nye indlæg. Nogle organer tillade online indsendelser, andre kræver at du mail i din comp card. Sende så mange comp kort, som du kan og vente på et svar.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com