Hvordan kontrollerer jeg tænding gnist på en Chevrolet V8 motor?

August 10

Indskrivning tænding gnisten på en Chevrolet V8 er motor en af de første ting en auto tekniker gør når diagnosticere en no-start-betingelse. Mens der er mange faktorer, der forårsager en no-start-betingelse, fortæller kontrollere for gnist teknikeren hvis betingelsen ligger i tændingssystemet, edb-systemet og dets sensorer eller i brændstofsystemet. V8s med højenergi tænding kan forårsage alvorlig legemsbeskadigelse, så observere forsigtig mens du arbejder med tændingssystemet.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen. Trække tændrør ledningen ud af tændrør.

• Holde din ekstra (nye) tændrør i sidste ende af wiren. Lå tændrøret på en metal del af motoren, men ikke aluminium--aluminium lede ikke gnist og testen vil ikke arbejde. Indsugningsmanifold, virker hvis det er støbejern, for denne test. Hvis der er intet sted at lægge tændrøret, kan du holder i stikket og wire mod metal med isoleret tang, når du udfører det næste trin.

• Instruere helper at krumtappens motoren over tre eller fire gange. Se tændrøret elektroden for en gnist. Hvis du ser en gnist, er no-start-betingelse ikke i tændingssystemet. Hvis du ikke kan se en gnist, er no-start-betingelse forårsaget af en af tænding komponenterne.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com