Hvor hen til krog oppe en RCN Motorola DCT-700 DVR til et TV

October 13

Set-top bokse som dem fremstillet af Motorola er enheder, der bruges af kabel-TV udbydere til at tilbyde forbrugerne flere kanaler end kan leveres via en standard coaxial kabel tilsluttes direkte til et fjernsyn. Ældre modeller som Motorola DCT700 har ikke mange af de funktioner, der tilbydes af moderne kabelkasser, men på den anden side de er meget lettere at sætte op end deres nyere modstykker. Selv den mindste undervise-kyndige bruger blandt os kan tilslutte deres Motorola DCT 700 til et tv på ingen tid.

Instruktioner

Tilslut DCT 700 ved hjælp af et koaksialkabel

• Fastgør den ene ende af en koaksialkabel til koaksial-forbindelse mærket "til TV/VCR" på bagsiden af DCT 700. Skrue stikket på, indtil det er bare hånd-stramt.

• Tilslut anden enden af en koaksialkabel til TV'ets koaksial indgang.

• Tune TV kanal tre eller fire og tænd boksen for at nyde programmering gennem DCT 700.

Tilslut DCT 700 ved hjælp af RCA-kabler

• Fastgør den ene ende af RCA-kabler til DCT 700 RCA udgange. Sørg for at tilslutte de gule stik i den gule havn, det røde stik ind i den røde port og det hvide stik i den hvide port.

• Tilslut anden enden af RCA-kabler til en af dine TV'ets RCA video input. Igen, tag et øjeblik til at matche farverne og også tage til efterretning af hvordan input er mærket på bagsiden af tv'et (fx "video 1" "input 2," osv.)

• Konfigurere TV for at se den DCT 700 ved at trykke på input udvælgelse kontrol. Denne knap vil være på din TV remote, og eventuelt på forsiden af TV'et samt; Det skal være mærket "input," "kilde," "TV/video" eller "TV/AV." Tryk på, indtil TV'et viser input som du tilsluttet RCA-kabler. Du er nu klar til at se den DCT 700 på dit TV.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com