Hvordan kan jeg ladning min amerikanske Plantronics Headset i Det Forenede Kongerige?

September 21

Hvordan kan jeg ladning min amerikanske Plantronics Headset i Det Forenede Kongerige?

Bluetooth-headset kan du besvare din telefon og holde trådløse, håndfrie samtaler. Hvis du har en Plantronics Bluetooth headset købt i USA, vil du ikke typisk være i stand til at bruge sin AC oplader i Det Forenede Kongerige 3-pin elektriske stikkontakter. Der er dog en række muligheder, der vil gøre det muligt for dig at oplade hovedsættet i Storbritannien.

Instruktioner

• Købe en amerikansk til UK rejse adapter. Dette vil tillade dig at tilslutte din amerikanske opladeren i stikkontakten UK. Når oplade hovedsættet med en rejse adapter, huske forskellige spænding leverer i de to lande. De fleste elektriske produkter i Det Forenede Kongerige fungerer på en 240 v forsyning. Hvis din oplader kan kun nå den standard US spænding af 110, skal du også købe en spænding konverter. Men, hvis etiketten på din Plantronics headset oplader hedder det, at spændingen, der spænder fra 110V til 240V, der er ikke brug for en converter.

• Opnå en UK AC oplader. Plantronics har en bred vifte af elektriske opladere til headsets anvendelig i UK. Du kan muligvis få en oplader, der er egnet til headsettet direkte fra producenten. Dog sælger mest velrenommerede UK elektriske detailhandlerne en bred vifte af Plantronics headset UK AC opladere.

• Bruge en in-car opladeren. Køretøjet opladning adaptere er særligt nyttige til opladning af din gadget mens du er på farten. Hvis du planlægger at køre i Det Forenede Kongerige, kan så det være værd at købe en 12V biloplader til dit Bluetooth-headset. Mange UK online detailhandlere sælger en bred vifte af Plantronics Bluetooth headset bil opladere, der er kompatible med forskellige headset modeller, med priser der starter fra omkring £5. Du kan også ønsker at købe varen inden de forlader USA

• Bruge en kompatibel USB-oplader. En Plantronics USB opladningskabel vil tillade dig at oplade dit headset ved hjælp af strømforsyningen fra en computer. USB opladere er kompakt og meget praktisk at have på farten. Afhængigt af dit headset model, kan du også bruge et USB-til-USB oplader eller mini USB-oplader.

• Oplade med en AAA-batteri. Hvis hovedsættet kom med et AAA batterioplader og opladning lomme, kan du bruge en enkelt alkaline batteri til at genoplade det i Det Forenede Kongerige. Ifølge Plantronics Discovery 655/665 User Guide, vil en ikke-genopladelige AAA-batterier genoplade dit headset til fuld kapacitet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com